Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Disney Channel-stjernen Olivia Holt: "Rapunzel har masser af girl power"
Disney Channel-stjernen Olivia Holt:

Disney Channel-stjernen Olivia Holt: "Rapunzel har masser af girl power"

Olivia har talt med den søde sangerinde og skuespillerinde Olivia Holt. Vi er helt vilde med multitalentet - og det er bestemt ikke kun på grund af hendes flotte navn! ;-) Læs med her, hvor Olivia fortæller om girl power, veninderne og en helt særlig Disney-prinsesse.

Olivia Holt er kendt fra Disney Channel-serien "I Didn't Do It", Disney XD-serien "Kickin' It" og Disney Channel-filmen "Girls vs. Monsters". Hun blev født den 5. august 1997 og begyndte at synge og spille skuespil, da hun var blot tre år gammel. I øjeblikket bor hun i Los Angeles med sin familie og dens to elskede hunde, Yorkshire terrierne Diesel og Scout.

For nylig var Olivia Holt i Danmark for at promovere singlen "Paradise", som hun har udgivet i samarbejde med Brandon Beal. I den forbindelse tog vi en snak med den søde stjerne om girl power, der er det helt store tema i det nyeste nummer af Olivia-bladet.
Olivia Holt er uden tvivl en vaskeægte power-celeb, og hun mener, at girl power er vigtig. I sit liv har hun mange piger og kvinder der elsker og støtter hende, og som altid vil være ærlige over for hende: "Det er fantastisk at have deres støtte, for de ved, hvad jeg går igennem, hvad jeg føler, og hvordan jeg har det. Drenge har det ikke på samme måde som piger, og de kender ikke til dine personlige pigeproblemer. Derfor er det skønt at have en gruppe af veninder, der vil være der for dig gennem livets op- og nedture," fortæller hun. Olivia understreger også, at det er vigtigt at tro på girl power og at omgive sig med piger eller kvinder, som får dig til at føle, at du er noget værd. "De er nemlig med til at forme dig som person," siger Disney-stjernen. 

Olivia føler sig mest selvsikker og tryg, når hun er sammen med sine veninder. Det er lige meget, hvad de laver - om de har arrangeret en spilleaften, er ude at gå en tur eller har en dyb samtale, hvor de bare kan sige alt, hvad de har på hjerte: "Det er lidt underligt, for andre ville nok sige, at de har det bedst, når de er alene. Generelt er jeg en meget selvsikker person, men jeg føler mig mest frygtløs, når jeg er sammen med de piger, der får mig til at have det godt med mig selv. Det er nemlig dem, der motiverer mig, og deres opbakning betyder alt. Jeg tror, at det er dét, girl power er for mig," siger Holt.

Disney Channel-stjernen er også stor fan af Disney-prinsesserne og mener, at særligt én har masser af girl power: "Rapunzel - that's my girl! Jeg elsker hende. Hun er sjov, hun forfølger sine drømme, og hun tager ikke livet alt for alvorligt," fortæller Olivia. Hun mener, at alle piger burde have det som Rapunzel: "Du skal være stolt af at være følsom. Vær stolt af, hvem du er, og hvor du kommer fra." Hun ved dog også, at det ikke altid er nemt, og at livet kan være hårdt: "Jeg gennemgår selv svære ting i mit liv lige nu. I sådanne situationer er det vigtigt at være ærlig over for sig selv," fortæller Olivia. Det er vi helt enige med hende i!

Du kan læse et stort interview med Oliva Holt i et af de kommende numre af Olivia-bladet. Glæd dig!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk