Annonce
Annonce
Hvad siger DIT forbogstav om dig? Hvad siger DIT forbogstav om dig?

Dit forbogstav afslører dig!

Her ser du, hvad dit forbogstav fortæller om dig.

A
Du er ikke specielt romantisk – du er mere ligetil. Du går ikke rundt og lader som om, du er en anden end den, du er. Du går ikke rundt om den varme grød. Du har ikke meget tålmodighed med flirteri og med folk, som er generte eller skjuler deres tanker. Du er mere direkte. Du går op i din kærestes udseende, og du vil helst jagte en dreng lidt, inden I eventuelt bliver kærester. Du er eventyrlysten og andre synes, du er modig.

B
Du elsker at blive opvartet. Størrelsen på de gaver, du får, ser du som et tegn på, hvor godt giveren kan lide dig. Du vil gerne forkæles, men du forkæler også gerne selv din kæreste og andre folk omkring dig. Du er ikke den, der råber højest om dine følelser. Du har det bedst, når du har kontrol.

C
Du er en social person, og du trives bedst, når du har en kæreste. Du kan godt lide nærhed og åbenhed. Det er vigtigt for dig at andre kan lide din kæreste – både hvordan han ser ud, og hvordan han opfører sig. Du er super glad for dine venner, og du er lige så afhængig af dem, som de er af dig.

D
Du går langt for at få det, du vil have, og du giver ikke op så let. Du er meget betænksom, og det betyder, at dine venner tit kommer til dig, når de har det svært. Du er loyal og interesserer dig for dine omgivelser, men nogle gange kan du godt blive jaloux eller misundelig. Du har et åbent sind, og du tiltrækkes af det usædvanlige.

E
Du har et stort behov for at snakke, og hvis folk ikke er villige til at lytte, har du svært ved at være ven med dem. Du har det godt med folk, som udfordrer dig. Du er glad for at diskutere, men hader afbrydelser og forstyrrelser. Du er vild med udfordringer. Når først du bliver forelsket i nogen, kan du gå gennem ild og vand for dem. Du er ikke afhængig af at have folk omkring dig for at have det godt, for du trives fint i dit eget selskab.

F
Du er uegoistisk og romantisk. Du søger efter det bedste i folk, og på den måde får du mange venner. Nogle gange kan det godt virke som om du praler og tror, at du er bedre end andre, men det er aldrig ondt ment; du undervurderer ikke andre mennesker. Du er gavmild og betænksom.

G
Du søger det perfekte – både i dig selv og andre. Du vil helst omgås med folk, du føler dig ligeværdig med, eller folk, som du føler, er mere intelligente end dig selv. På den måde håber du på at komme højere op ad den sociale rangstige. Du er metodisk i næsten alt, hvad du gør, og enkelte vil nok kalde dig kynisk. Du tager dine pligter alvorligt – nogle gange lidt for alvorligt, så måske burde du lære at slappe lidt af.

H
Du er gavmild mod dine venner, og det betragter du som en investering. Du mener, at du får noget retur for tiden og pengene, som du bruger på dine venner. Ellers er du sparsommelig og realistisk. Du er tålmodig og forstående og strækker dig langt for at hjælpe andre.

I
Du har et stort behov for at andre skal kunne lide dig, og du vil allerhelst have, at folk skal tilbede dig. Du er lidt et luksusdyr. Du kan ikke lide folk, som du opfatter som amatører – med mindre de vil have dig til at lære dem noget. Du kan godt plage og være krævende, hvis dine behov ikke bliver opfyldt. Du keder dig let, så du har ingenting imod at prøve nye ting.

J
Du kan danse hele natten. Du har en masse energi, og det er aldrig dig, der giver dig først. Du er også udholdende på andre områder; f.eks. er du god til at holde på hemmeligheder, og så er du tålmodig. Denne udholdenhed og tålmodighed medvirker til, at du har let ved at være i lange forhold. Du elsker spænding og udfordringer, men du har også brug for tid til dig selv.

K
Du er hemmelighedsfuld, tilbageholden og lidt genert. Du har stor selvbeherskelse, men når først du slår dig løs, går det vildt for sig. Du har tålmodighed nok til at vente på, at den rette kæreste dukker op – du har ikke travlt. Du tager venskaber alvorligt, så alle dine venner kan stole på dig og din loyalitet over for dem.

L
Du er meget romantisk anlagt, og det er vigtigt for dig at have en kæreste. Netop derfor er du villig til at tage chancer og satse på en kæreste, der måske ikke er den helt rette for dig. Du sætter stor pris på egen og andres intelligens; du har ikke så meget tilovers for folk, som ikke stimulerer dit intellekt. Det er vigtigt for dig, at folk viser, at de sætter pris på dig – både med knus, opmærksomhed og gaver.

M
Du er følsom og intens. Du kan blive fuldstændig opslugt af din kæreste og dine venner. Intet kan stoppe dig, når du først har sat dig noget for. Du har brug for en kæreste, der er lige så intens og følsom, som du selv er. Andre kan godt opfatte dig som krævende og overgearet, men du er ikke spontan; du er villig til at prøve det meste, men du tænker dig altid om, inden du kaster dig ud i tingene.

N
Du kan godt fremstå som uskyldig og genert, men i virkeligheden er du ingen af delene. Du kan være ekstrem i alle retninger, og vejen fra umættelig til mæt kan godt være kort og med flere udsving. Du kan være meget kritisk over for både dig selv og andre, og du kræver meget af alle folk. Det kan være svært for dig at finde nogen, som opfylder alle de krav, du stiller til venner eller til en kæreste. Du har svært ved at udtrykke dine følelser.

O
Du snakker ikke med hvem som helst om dine følelser. Du bruger ofte din energi på fritidsaktiviteter. Du er selvstændig og klarer dig fint på egen hånd – du er ikke afhængig af andre for at have det godt eller opnå de ting, du ønsker. Du er seriøs i alt, du gør, og andre kan godt opfatte dig som alvorlig. Du er arbejdsom og dygtig. Du kan blive en god leder, hvis du fokuserer mere på dem, du samarbejder med.

P
Du har de sociale antenner i orden; noget som gør dig til en vinder i alle sociale sammenhænge. Det kunne ikke falde dig ind at sige eller gøre noget, som kunne ødelægge dit eller andres omdømme. Udseende og opførsel er vigtigt for dig – både hos dig selv og andre. Du har brug for gode samtalepartnere, men samtidig kan det godt ske, at du opfatter dem som fjender – hvilket fører til gode diskussioner.

Q
Du er meget aktiv og har brug for at blive stimuleret – både psykisk og fysisk - hvilket kan gøre det svært for andre at følge dit tempo. Du er entusiastisk og tolerant, og du sætter stor pris på gode snakke.

R
Du er ikke til sludder, vrøvl og slinger i valsen. Du har brug for venner, som kan udfordre dig intellektuelt. Du er ikke så optaget af dit udseende – det indre betyder mere for dig. Du slapper bedst af, når du er alene eller sammen med dine nærmeste, og så kan du godt pjatte lidt. Du deler gerne din viden med andre og elsker at lære fra dig.

S
For dig kommer fornøjelser i anden række. Du har svært ved at slappe af, hvis du har problemer med enten venner eller skolen. Du har fuld kontrol over dine følelser, og du mister sjældent fatningen. Du er grundig med alt, du foretager dig – også i valg af kæreste. Du lukker ikke nogen ind i dit hjerte, før du er helt sikker på, at personen fortjener en plads der.

T
Du er sart og forsigtig og det er sjældent dig, der tager initiativ. Du trives ikke i lederrollen. Du dagdrømmer meget, og du bliver super let forelsket. Du prøver tit at få det virkelige liv til at stemme overens med dine fantasier – og ofte lykkes det for dig. Du er idealistisk og romantisk og kan godt lide at hygge dig.

U
Du kan være meget entusiastisk. Du er ofte forelsket, og hvis ikke du er forelsket i nogen, så er du forelsket i forelskelsen. Du er hele tiden på jagt efter nye udfordringer – du elsker spænding og udfordringer af alle slags. Du er tålmodig, og du kræver ikke umiddelbare resultater. Noget af det bedste, du ved, er at give gaver til mennesker, du holder af.

V
Du er individualist. Du har brug for frihed til at udfolde dig, og du kan næsten ikke leve uden lidt drama og spænding. Du skal kende folk virkelig godt, før du åbner dig over for dem. Du kan godt lide at drille folk, og hvis det på en eller anden måde lykkes dig at irritere nogen, er din dag reddet. Du falder for de mystiske drenge.

W
Du er en stolt og bestemt person. Du kan ikke tackle at få et ”nej”, fordi du tager det personligt og straks tror, at det er dig, der er noget galt med – det er det ikke! Du er romantisk og idealistisk. Ofte betragter du folk, som du selv ønsker, at de skal være - og ikke som dem, de faktisk er. Du er lidenskabelig i næsten alt, hvad du gør.

X
Du keder dig let, og derfor har du behov for at blive aktiveret konstant. Du er dygtig til at have mange bolde i luften, og du trives bedst, når du har meget at lave. Svære tanker skubber du langt væk, så du får gjort alle de ting, du skal.

Y
Du er meget selvstændig. Hvis ikke du får det, som du vil, kan du lige så godt bare glemme det hele. Du vil allerhelst kontrollere alt – hvilket sjældent fungerer for dig. Du har brug for respons fra andre på, at du gør tingene godt og rigtigt. Du elsker at hygge dig. Du er en åben person, og du kan skabe en sjov og god stemning når som helst og hvor som helst.

Z
Du er meget romantisk og idealistisk, men desværre tiltrækker du let den forkerte type mennesker. Husk, at det ikke er dit job alene at redde verden, og at du heller ikke kan hjælpe dine venner eller din kæreste, hvis ikke de vil hjælpes. Du er ærlig og til tider spontan. Du bliver let rørt, og du forelsker meget nemt.

Æ
Du har en masse energi, som du gerne bruger på fritidsaktiviteter sammen med dine venner eller din kæreste. Du er original og selvsikker, og du får meget opmærksomhed, fordi du er selskabelig og afslappet.

Ø
Du er en social person, og du har mange venner, som du passer godt på. Du er rolig, og du hidser dig sjældent op – med mindre en af dine nærmeste bliver uretfærdigt behandlet eller udsat for noget ondskabsfuldt. Du er en selvstændig person, der tager livet, som det kommer.

Å
Du er hård udvendig, men en blød indvendig: Det er ikke så let for folk at komme ind på livet af dig, men når først du åbner dig, så er du lige så ydmyg og usikker som alle andre. Du forsvinder let i mængden, men indeni er du en farverig person. Du er både meget humoristisk og kreativ. Du er ikke fan af regler og autoriteter.

Se mere om samme emne
19 Kommenter
N det passer meget godt
C noget af det passer.. :_D
Sorry, men min passer ikke rigtig :(
Øhh, det passer ikke helt til mig tror jeg.. DSV :´)
Nåår.. Så romatisk er jeg dog ikke!:P? Men hvis i mener det er det rigtige er jeg enig selv om det ikke passer!:J
Jeg ved ik om det passer helt på miiq!..???...
F juhuuu jeg er romantisk 8)
C
Du er en social person, og du trives bedst, når du har en kæreste. Du kan godt lide nærhed og åbenhed. Det er vigtigt for dig at andre kan lide din kæreste – både hvordan han ser ud, og hvordan han opfører sig. Du er super glad for dine venner, og du er lige så afhængig af dem, som de er af dig.

Min passer lidt
Woow! Det passer viildt godt! Noget af det er såådan liidt... men elelrs meget godt! :))
Min passer faktisk godt!:DD
wow hvordan kan det passe så korrekt?! :-O
Det passer ok til mig:)!
jeg synes det passer fint til mig :')
Syntes ikke rigtigt det passer :I
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk