Annonce
Annonce
Drama imellem

Drama imellem "Jelena"
Der er en masse rygter for tiden omkring "Jelena" og ingen ved hvad der er rigtigt eller ej. Her til morges tweetede Justin, oversat på dansk: "Tingene er ikke altid let og der er meget pres. Jeg finder ud af det hele. Jeg prøver. Men jeg tager mig af det, jeg ser, jeg høre jer stadig. #Beliebers"

Justin tweetede det lige efter en masse dramatiske billeder blev lagt ud på hele Facebook og Twitter. En af billederne er det som i kan se øverst, folk påstår det er Selena som giver Justin fingeren. Jeg fandt et par flere billeder på Tumblr og fik nogle ting til at hænge sammen. En pige havde skrevet at Justin og Selena var taget ud og spise på en resturant og 5 minutter efter kom de begge stormende ud, rasende og kørt væk i hver sin bil. 10 minutter efter var Justin kørt hjem til hende og prøvede på at komme ind forbi hendes hegn, men hun ville ikke lukke ham ind, og så havde Justin mistet sit temprament.. Det kunne lyde meget rigtig, hvad tror I?

Se mere om samme emne
15 Kommenter
Selena er så ond hader hende
Lyder ikke godt ...
øv var Justin men nu kan du jo date igen
hallo selena er utro stakkels bieber
Jeg tror Justin Bieber ville prøve at gøre det godt igen, men man ved aldrig. Måske er dette også bare et rygte, noget som slet ikke passer selvom det nu ser meget ægte ud. Jeg tror måske tilfældet er efter at Justin Bieber hang ud med modellen Babara i biografen. Selena Gomez havde også sendt et billede til Justin Bieber af ham og Babara, også havde han kun sendt nogle punktummer tilbage til Selena Gomez.
øøøøøv jeg syntes de var sådan et sødt par
Selena den... den.... Jeg kan ikke sige hvor meget jeg hader hende!! Hun er sq så led!!! ARGH!!!
Til Belieber11: ja i starten var selena sød og sej, men nu er hun er NAR!
Til sara.Bieber11: husk det nu!!! 'Never say neveeeeeeer!!!!
Tænk justin hele tiden prøver-.-''? det er jo forbi!
SELENA DIN NAR!!!!!!!!!
Øv:-''(
Jeg håbede at det hele skulle gå godt
Men efter der her tror jeg nok det er slut:'(
ØvØvØv jeg er ked af det
Og det tror jeg os i andre er!!
Det lyder bare ikke godt! Men alligevel, skulle man da nok tro at det var slut:(
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk