Annonce
Annonce
Ed Sheeran koncertbilletter går løs

Ed Sheeran koncertbilletter går løs

Ed Sheeran vender tilbage! I Februar bliver det muligt at bestille og købe billetter til koncerten i Herning!

Den charmerende og rødhårede Ed Sheeran kommer til Danmark til April, og hele Danmark glæder sig. Koncerten vil blive holdt i Jyske Bank BOXEN den 1. april, og det bliver sikkert et brag af en fest. Den 2. februar bliver det muligt at købe billetter til koncerten i Herning. Du skal dog være hurtig på tasterne, for som de seneste par år, er billetterne udsolgt på mindre end en time.

Ed Sheeran overraskede alle, da han udgav hele to singler på samme dag. De fløj begge til hitlisterne, og blev spillet overalt i verden. Ed Sheeran har netop annonceret, at hans World Tour begynder i Marts. Mon ikke der bliver spillet hans nye "Shape of you" og "Castle on the Hill" til koncerten?

Du kan bestille billetterne på Billetlugen, når det bliver muligt den 2. februar klokken 11:00. Man skal være ekstra hurtig, hvis man gerne vil have gode pladser med et godt udsyn til den unge musiker. Det er muligt at bestille fire billetter af gangen, når man skal købe adgang til koncerten, så hvis du vil have hele familien med til koncerten må du være smart og oprette forskellige brugere. Sidste år blev billetterne udsolgt på omkring 44 minutter, og en del blev skuffede da de blev udsolgt. Heldigvis kan du være parat denne gang takket være Oliva.

Skal du have fat i de eksklusive billetter? Og hvilke sange håber du på at høre, hvis du gør?

Du kan købe billetter fra den 2. februar her: http://www.billetlugen.dk/da/event/ed-sheeran/billetter

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk