Annonce
Annonce
Zoe Sugg/Zoella har sin egen bogklub. Cool ikke? 
Billedet er fra: Sugarscape.com Zoe Sugg/Zoella har sin egen bogklub. Cool ikke? Billedet er fra: Sugarscape.com

En tredje "Girl Online"

Kalder alle Zoellafans og bogorme! Zoe Sugg´s bogserie "Girl Online" var en stor success. Nu kan du glæde dig til, at tredje bog i serien om Penny Porter, udkommer. Læs denne artikel, hvis du vil vide mere om "Girl Online 3"!

Den supersøde Zoe Sugg er ikke bare en fantastisk Youtuber. Hun har også udgivet hele to bøger. Hendes Youtube kanel og blog var bare ikke nok for den søde brunette. 

Zoe´s super spændene bogserie handler om den brittiske Penny Porter, der bor i Brighton. Penny elsker at fotografere og hænge ud med sin bedste ven, Elliot. Den første bog handler om Penny, der rejser til New York, da hendes mor skal arbejde. Her møder hun en super sød dreng. Han hedder Noah, og sammen udforsker de byen. Men Noah er ikke som Penny tror. Han er ikke bare den dejlige Noah med det mørke hår, den vidunderlige sangstemme og den venlige familie, han er noget helt andet.

Hvis du ikke har læst etteren, vil jeg helst ikke røbe toeren. Etteren er super god, og toeren er endnu bedre. Så skynd dig at læse bogen, du vil ikke fortryde det!

Zoe har flere gange fortalt om alle sine projekter. Hun har nu røbet, at hun er i gang med at skrive en tredje bog i serien om Penny Porter. Zoe fortæller i en video, at bogen kommer i November, lige op til jul.

Hvad mon der sker i treeren? Kom med dit bud i kommentarfeltet!

Zoe har en mega flot blog.Tjek den ud her: http://zoella.co.uk/

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk