Annonce
Annonce
Er drenge eksperter i kys?

Er drenge eksperter i kys?

eller passer det at drenge aldrig græder? Olivia har set nærmere på fem myter om drenge

Drenge græder aldrig. De taler heller aldrig om følelser. Til gengæld ved de, hvordan man kysser. Eller gør de? Hvor sande er vores fordomme egentlig om drenge og deres tanker?

Drenge græder aldrig

Forkert! Drenge har selvfølgelig også følelser. Og kan man grine, så kan man altså også græde. Mange drenge har bare sværere ved at vise deres følelser og græde, når andre ser det, fordi de gerne vil virke seje.

Drenge kan bedst lide de flotte piger

Forkert! En del tænker selvfølgelig på at det ville være sejt at komme sammen med den flotteste pige på skolen, men følelser handler ikke kun om det ydre. Er man rigtig forelsket så er det altså de indre ting, der tæller.

Drenge hader at shoppe

Forkert! Der findes masser af drenge, der kan lide at shoppe. Måske går de ikke i de samme butikker, som du gør, men det betyder ikke, at de hader at shoppe. Måske skulle du tage din bedste drengeven med ud at shoppe en dag. Han kan sikkert komme med nogle vigtige stiltips, som du ikke selv ville have tænkt på!

Drenge ved hvordan man kysser

Forkert! Inden man har kysset første gang, er alle lige gode og dårlige til det. Drenge er ikke født med kysse-talent og derfor er de ikke eksperter!

Drenge kan lide piger med meget sminke

Forkert! Det er langt fra alle drenge, der synes sminke er pænt. Hvis du maler hele dit ansigt til med foundation, pudder og læbestift vil de tvært i mod blive skræmt væk, fordi du ligner deres mormor!

Se mere om samme emne
6 Kommenter
Forkert, drenge kysser bedst.
xD! Lol.. Seje Råd! :D'
det var bare nogle fantastisk gode råd... mange tak OLIVIA. :-)
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk