Annonce
Annonce
Er du også vild med Ruggero?

Er du også vild med Ruggero?

Olivia har snakket med skønne Matteo fra SoyLuna!

Lunas liv tager en ordentlig drejning, da hun er nødt til at flytte til Argentina og dermed til et helt nyt land. Trygheden, som hun tidligere fandt i venner, rulleskøjteløb og arbejdet i en fastfoodkæde forsvinder. I stedet bliver hun tvunget til at prøve at finde den og sig selv blandt nye venner og en luksus, hun ikke føler sig hjemme i. Med rulleskøjter på fødderne opdager hun rulleskøjtebanen ”Jam & Roller”, hvor man dyrker mere freestyleløb og dans, end hun er vant til. Men måske falder Luna til – og måske bliver hun endda forelsket? Olivia elsker 'Soy Luna' og er helt vild med skønne  Ruggero Pasquarelli, der spiller rollen som Matteo i serien. Vi har fået lov til at snakke lidt med den søde italiener, som vi bare slet ikke kan få øjnene fra.

Kan du beskrive, hvordan din bedste jul ser ud?
Min bedste jul bruger jeg tid med min familie. Jeg kan slet ikke vente på at bruge tid sammen med min familie, mine fætre og kusiner og mine bedsteforældre, som jeg savner meget. De er meget vigtige for mig. Min bedstefar hedder også Ruggero, og jeg savner ham virkelig og kan slet ikke vente på at tale med ham.

Hvad er den bedste julegave, du har fået?
Det er helt sikkert dengang, jeg fik en hun. Den hed Wendy, og jeg var så begejstret, da jeg fik hunden, at jeg fik næseblod. Den værste gave, jeg har modtaget, er derimod et tørklæde.

Hvad er Matteos ups and downs i serien?
Matteo er en karakter med mange ups and downs. Han skal tage mange beslutninger, som han ikke føler sig klar til at tage. Mest på grund af sine forældres karrierer, som er skyld i, at han tit må flytte. Det gør ham bange for at lade andre komme tæt på og for at blive forelsket, fordi han ikke ved, om han vil være der i morgen.

Er der noget, du bare ikke kan leve uden?
Ja, min guitar. Min guitar er ligesom min ven. En anden ting, som jeg altid har i min højre lomme, er en læbepomade, der er ligesom en lykkeamulet, jeg har haft, siden jeg var 16 år og var med i X Factor, så den har været længe i min lomme. En tredje ting er mine kontaktlinser, for jeg kan ikke se noget uden dem, så de er også meget vigtige for mig for, at jeg overhovedet kan se!

Hvor meget minder du om Matteo?
Vi er meget ens! Først og fremmest har vi det samme ansigt, haha. Han er søn af diplomater og vant til at rejse meget. Han har en god ven i serien - Gastón. In real life har jeg også kun én ven, fordi jeg plejer at være så meget væk. Men min ven betyder meget for mig. Vi forstår hinanden, Matteo og jeg. Men han er lidt mere stolt over sig selv, end jeg er.

Hvilken følelse er sværest at udtrykke som skuespiller?
I kommer til at se Matteo græde, men det er ikke let for mig at græde. Lykke er en anden følelse, som er svær at vise. Selvfølgelig kan man tilføje et smil. Men på en dygtig skuespiller ses lykken også i øjnene.

Bliver din kæreste nogensinde jaloux, når hun ser scener med dig og Karol?
Haha! Faktisk var hun med i Violetta. Det er normalt … Jeg kysser en anden pige, og hun kysser en anden dreng.

Hvilke superkræfter ville du have, hvis du selv kunne vælge?
At flyve! Jeg ville have det helt fint med at kunne flyve. Slippe for at sidde i et fly. Eller teleportere mig! Være i Los Angeles og kunne sige: ’Jeg har et møde i Italien klokken 3,’ og så tage tilbage igen. Det ville være fedt!

Hvad er dine planer for næste år?
Jeg har mange planer og håb for fremtiden. Jeg er stadig ung og er lidt af en drømmer. Vi er stadig i gang med at skyde anden sæson af 'Soy Luna', og jeg håber, at vi får mulighed for at tage på tour verden rundt som vi gjorde med Violetta

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk