Annonce
Annonce
Er han forelsket i dig?

Er han forelsket i dig?

Kropssprog siger mere end du tror. Læs med og lær hvordan du gennemskuer drenge!

Hvis der er noget, som drenge ikke er særlig gode til, så er det at snakke om deres følelser. Men det skal ikke snyde dig for at vide, hvad de føler! Olivia har lavet en lille liste over tegn, der kunne tyde på, at en dreng synes, du er lidt sød.

Bevægelse: Han kigger lang tid på dig, når han tror du ikke ser det

Forklaring: Du kender det sikkert godt: At der er en fyr i klassen, som du ikke helt kan stoppe med at kigge på. Sådan har drengene det også med piger.

Bevægelse: Han ser væk, når du kigger på ham…

Forklaring: Det kunne tyde på, at han er lidt genert - nok fordi han synes, du er sød.

Bevægelse: Han kører sin hånd gennem sit hår, når I snakker sammen

Forklaring: Ligesom os piger, så kan drenge også finde på at røre ved deres hår, når de bliver lidt nervøse. Det kan selvfølgelig også være, at han bare glemte at sætte sit hår i morges, men hvis nu håret allerede sidder, som det skal?

Bevægelse: Han strækker sig

Forklaring: Måske er han øm efter en hård fodboldkamp i går, men det kan altså også være, at han puster sig lidt op for at vise sine muskler. Og dermed imponere dig….!

Bevægelser: Han fumler med sine hænder

Forklaring: Når vi bliver nervøse, så føles det tit som om, at hænderne er i vejen. Så begynder vi at gnide dem op af hinanden, bide negle eller bare stirre på dem. Kender du mon en fyr, der altid roder rundt med sine hænder, når du nærmer dig?

Bevægelse: Han driller dig

"Den man tugter, elsker man". Ja du har sikkert hørt den her mange tusinde gange før. Men selvom tricket er lige så gammelt som din tip-oldemors oldemor, så virker det stadig. Selvfølgelig er en dreng ikke automatisk vild med dig, fordi han kommer til at træde dig over foden til idræt. Men! Gør han det igen ...og igen...og igen...så er det altså ret sandsynligt, at han jagter din opmærksomhed.

Se mere om samme emne
10 Kommenter
:o

Han gør alle tingenen
Han er forelsket måske
Måske passer det:)
jeg er ikke sikker men en af mine venner siger at der er en
Det passer 99%
Øv, hvorfor er der ikke sådan nogle med piger :(
det passer håber jeg
Det passer jo præcis
ja det er rigtigt men nogle gange passer det ik fordi det er blevet undersøgt at der er bare nogle der gør det uden grund??
Det passer jo!! ;)
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk