Annonce
Annonce
Er Zayn Malik og Gigi Hadid sammen?

Er Zayn Malik og Gigi Hadid sammen?

Vi lægger alle facts på bordet!

Dette er det vi ved:

- Fansne har allerede givet dem et shipname: Zigi

- Zayn er blevet linket til flere piger, siden det sluttede med Perrie Edwards i sommers, men intet har set alvorligt ud før nu.

- Gigi var fornylig i et længere forhold med Joe Jonas, men det sluttede i begyndelsen af november.

- Joe Jonas følger ikke længere Gigi eller Zayn på sociale medier, og har også slettet et billede han lagde ud af sig selv sammen med Zayn fra et event tidligere i år.

- Dating-rygterne startede, da Zayn og Gigi forlod Justin Biebers AMA-fest sammen forrige uge ...

- ... og da de blev set hånd i hånd udenfor en natklub fornylig, blev det taget som et tegn på, at de må være sammen.

- Et andet "sikkert tegn" er, at Zayn postede et billede af sig selv på twitter i et par briller, som ser nøjagtig ud som Gigis. Og da de senere på aftenen blev set sammen på en restaurant, havde Gigi brillerne på.

Dette ved vi ikke:

- Ingen har bekræftet noget som helst, og de eneste der kommer med info er såkalte "kilder". Vi ved, at det godt kan være vrøvl det hele.

- Om dette er et PR-stunt. Zayn og Gigi er omtrent samme alder, de er super populære og er begge i gang med at opbygge deres karrierer. Hvis de faktisk bare er venner, er det ikke utænkeligt, at de bliver rådet til bare at lade rygterne gå sin vej på grund af al opmærksomheden der medfører.

- Hvad det betyder at holder hænder. Det er faktisk virkelig normalt, at kendiser kommer ud fra natklubber hånd i hånd, måske fordi de ved, at paparazzifotograferne kan blive nærgående. Ofte betyder det null og niks.

- At ingen af dem (eller deres nærmeste venner) har afkræftet rygterne.

 Konklusjon?

Vi ved det ikke. Ingen kan vide noget med sikkerhed, før der kommer mere information eller en bekræftelse på banen. Men mht. kendisrygter, vil vi sige, at dette ser mere seriøst ud end mange andre sladrehistorier, og vi venter i spænding på en afklaring! For herregud, sikke et drømmepar!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk