Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Fem aktiviteter du kan lave på en regnvejrsdag
Fem aktiviteter du kan lave på en regnvejrsdag

Fem aktiviteter du kan lave på en regnvejrsdag

Hvis det regner, og du på ingen måde har lyst til at gå udenfor, så giver vi dig her fem idéer til, hvad du kan lave indendørs.

1. Filmmaraton

Du kan enten finde de gode gamle dvd'er frem og prøve at se så mange, du overhovedet kan nå. Ellers kan du invitere en veninde over og finde de bedste film eller serier på Netflix, som I så kan se sammen. 

2. Familietid

Hvis du har mindre søskende, vil de helt sikkert sætte stor pris på at tilbringe en hel dag sammen med dig. I kan spille brætspil, drikke varm kakao og bare hygge.

3. Værelses-makeover

Ryk rundt på møblerne på dit værelse, så det bliver anderledes og får et nyt udtryk. Ellers kunne du rydde op i de skuffer og skabe, som du ellers aldrig rører.

4. Bag

Bag en kage, lækre cookies eller noget helt tredje. Du kan både gøre det med en veninde eller dine søskende. Når du har bagt, kan du hjælpe til med at lave frokost eller aftensmad til hele familien.

5. Læs, læs og læs

Du kan både læse i en biblioteksbog eller den bog, du fik i julegave. Alt i alt er det bare mega hyggeligt, når man først er kommet i gang med en god bog - især hvis det regner!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk