Annonce
Annonce
Fem ting du kan gøre som drillenisse

Fem ting du kan gøre som drillenisse

Hvis I har en nisseordning i din klasse, så skal du helt sikkert læse med her, hvor vi giver dig fem idéer til, hvordan du kan drille din nisseven.

1. Lav en snydepakke

Find en tom æske og pak den ind i gavepapir, så det ligner en rigtig gave. I æsken kan du lægge en seddel, hvor der står "snydt!" eller noget i den stil. Du kan også lave en anden version, hvor du på sedlen skriver, hvor den rigtige pakke ligger.

2. Bind stol og bord sammen

Din nisseven vil helt sikkert undre sig, når vedkommende ikke kan trække stolen væk fra bordet. Det er uden tvivl nissen, der har været på spil!

3. Pebernødder med ekstra peber

Bag pebernødder til din nisse og kom ekstra meget peber i dejen. Vedkommende vil ikke lægge mærke til, at der er noget anderledes ved dem, før personen har puttet en pebernød i munden, så det bliver helt sikkert sjovt!

4. Pak bøgerne ind

Hvis din nissevens bøger ligger fremme på bordet eller i skabet, kan du i frikvarteret hurtigt pakke dem ind. Du kan pakke dem ind i gavepapir og binde gavebånd rundt om, men du kan også gøre det lidt hurtigere og bare binde gavebånd om. Du kan også sætte et kort på, hvor der står "fra nissen", så det virkelig ligner en gave.

5. Giv grødris

Køb en pakke grødris og klip et hul i bunden af den. Stil den derefter på personens bord og slet alle spor, så din nisseven ikke kan se, at der er hul i den. Vedkommende vil højst sandsynligt løfte den op eller i hvert fald flytte på den, og så vil der være ris ud over det hele!

Se mere om samme emne
1 Kommenter
hej
15-02-2019 17:15 (Kommentar redigeret: 15-02-2019 17:20) · Svar
Annonce
10
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk