Annonce
Annonce
Fem ting du kan lave med dine veninder

Fem ting du kan lave med dine veninder

Kommer dine veninder over til en pigeaften, og véd du ikke lige, hvad I skal lave? Bare rolig - der er hjælp at hente! Vi giver dig tips til, hvordan I får den hyggeligste aften.

Se en romantisk film 

Det er så hyggeligt at sidde med veninderne og se en romantisk film! Så kan I også snakke om de lækre drenge i filmen og drømme om, at det var jer, der var med i filmen. I kan for eksempel se "The Last Song" eller "The Notebook".

Her er et link til en database over en masse film, hvor I kan læse om filmene: https://www.imdb.com

POPCORN! 

Til en filmaften er det vigtigt at have popcorn, og hvad er bedre end at have sin egen popcornmaskine? Popcornmaskinen er flot og ligner dem, du kender fra biografen – bare lidt mindre. Det er mega sejt at lave popcorn med popcornmaskinen, og så er det, som om I virkelig er i biografen! Jeg har selv brugt den, og popcornene blev rigtigt gode. Lækkert! 

Link til popcornmaskinen: https://www.coolstuff.dk/Popcornmaskine-Cinema-Style

Hjemmebag

Bagning er så hyggeligt - specielt hvis du bager sammen med dine veninder. Her på redaktionen er vi helt vilde med denne opskrift på brownies. MUMS!

Link til opskriften: https://www.arla.dk/opskrifter/brownies/

Makeup 

Vil I gerne være bedre til at lægge makeup? Så er det oplagt at lægge makeup på hinanden! Find al jeres makeup frem og øv jer. I kan eventuelt finde inspiration på YouTube. Den danske youtuber Astrid Olsen laver fede makeup-looks, som I kan prøve at genskabe. 

Link til Astrid Olsens YouTube-kanal: https://www.youtube.com/user/Ploxicat

Hår 

Måske har du altid ønsket dig at lære at flette en fletning? Det kan dog være svært at gøre på dig selv, og det er derfor oplagt, at du øver dig i at gøre det på dine veninder. Find jeres hårbørster, elastikker og så videre frem og gå i gang. Her kan I også finde inspiration på YouTube, hvor der er mange videoer om hår. 

Link til hår-video: https://www.youtube.com/results?search_query=flette+hår 

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk