Annonce
Annonce
Skønhed handler meget om, hvordan du har det indvendig. Skønhed handler meget om, hvordan du har det indvendig.

Føl dig godt tilpas!

Når man har det godt med sig selv, ses det udvendig.

Når man snakker om skønhed, kommer det hurtigt til at handle om skønhedsprodukter og sminke. Men man siger jo altid, at skønhed kommer indefra, og det er altså helt sandt.

Kropsholdning
En rang og fin holdning og en selvsikker gang er med til at gøre dig lækker. Når man er tilfreds med sig selv og har det godt, tænker man heller ikke så meget over, hvordan man bevæger sin krop, og derfor får man let en glad og fin gang med naturlige bevægelser. At starte dagen med at danse foran spejlet, mens man spiller sin yndlingssang for fuld udblæsning, er lige så fornuftigt at bruge sin tid på, som den tid, man bruger foran spejlet med sminkebørsten.

Latter
En person, der giver sig selv lov til at grine løs, fremstår som sprudlende og glad, og det giver jo et positivt indtryk. Desuden bliver man pæn af at have et smil på læben. Hvad hjælper det med alverdens sminke, hvis mundvigene vender nedad?

Selvtillid
Når selvtilliden er i orden, kan det mærkes på hele kroppen. Man er ikke så bange for, hvad andre synes. Man går i lige det tøj, man vil, og føler sig godt tilpas i det. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i det tøj, man har på. Tager du noget på, som egentlig ikke føles som din stil, bare fordi alle andre går i det, vil det kunne ses på dig, at du ikke føler dig tilpas. Hvorfor gå i høje hæle, hvis man bare humper rundt og er irriteret over, at de er svære at gå i, hvis DIN stil mere er søde ballerinasko eller Converse?

Skønhed handler altså lige så meget om at have det godt med sig selv, som det handler om sminke. Brug lidt tid på ting, som gør dig glad, tilfreds, stolt eller humørfyldt hver dag - det er vores bedste skønhedstips!

Se mere om samme emne
5 Kommenter
Jeg har en dårlig selvtillid, jeg går i nedern tøj, alt hvad der står der, der ikke er godt, passer til mig. :(
Jeg syntes selv jeg har én god selvtillid ;)
kunne ikke være enig :)
skønheden kommer indefra (';
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk