Annonce
Annonce
Drengevenner kan have sine fordele. Læs mere nedenfor! Drengevenner kan have sine fordele. Læs mere nedenfor!

Fordele ved at have drengevenner!

En drengeven eller to kan have sine fordele...

Det er et faktum, at drenge bliver senere modne end piger, og at piger føler sig voksne meget tidligere end drenge gør. Derfor kan nogle af drengene i klassen opfattes som utroligt barnlige af og til! Men så er der også nogle, som er helt okay at snakke med, selv om I ikke har tænkt jer at blive kærester. En sådan drengeven kan være rar at have! Fordi:

Han er loyal

Drenge er mindre dramatiske end piger. Piger bliver oftere uvenner og nægter at snakke sammen, mens drenge tit holder sig til de samme venner, som de har haft, siden de var helt små. Får du en god drengeven, kan du godt forvente, at han vil være venner med dig længe, selv om I måske ikke hænger ud sammen hele tiden.

Han er reel

Piger kan være ret udspekulerede (nogle gange på grænsen til det ondskabsfulde) mod hinanden, mens drenge hellere vil sige tingene ligeud! De undgår en masse skænderier, fordi de tager problemerne op og får dem ud af verden (måske efter en lille slåskamp), og du kan roligt regne med, at han vil være ærlig overfor dig og ikke bagtale dig.

Han ved alt om drenge

Eftersom han selv er dreng, ved han naturligvis meget mere om drenge, end du selv gør. Med en god drengeven får du en unik indsigt i drengeverdenen, som kan være en fordel, når du vil være kæreste med en dreng! F.eks kan han fortælle dig, hvad de plejer at snakke om - eller hvilken type piger, drenge bedst kan lide.

Han kender sine venner...

...hvilket betyder, at han kan tage temperaturen, hvis du er vild med en af hans venner! Naturligvis på den diskrete måde.

Han laver andre ting

Efterhånden som piger bliver ældre, er der mange, som kun interesserer sig for typiske pigeting som shopping, sminke osv. Med en drengeven er du garanteret, at der også sker lidt andre ting, og måske får han dig til at turde ting, du ellers aldrig ville have gjort?

Han er hårdere

En god drengeven stiller op for dig, hvis du havner i problemer. Han kan desuden være god at have, når det handler om at få respekt. Det er en god ting at have en dreng til at bakke dig op, når du har noget på hjertet.

Har du drengevenner? Hvad synes du er den største fordel?

Se mere om samme emne
24 Kommenter
Jeg mente hvad forstedet hvqd
Jeg er glad for min drenge ven og så kan han sige til mig hvqd drengene synes om mig og så kan han støtte mig hvis jeg har brug for det og så kan jeg også sige til min ven hvad pigerene synes om ham og hvis de andre piger ik kan føgles hjem med mig så føgles jeg bare med min drengeven
det passe drenge venner er sådan i værtfald min og han er for Cool
Min bedste ven altså er faktisk en dreng som hedder Hubert som jeg også godt kan lide,lide men siger ingen ting fordi vil ikke ødelægge venskabet og vil også være ret pindeligt for ved ikke om man kan stole helt på de drenge i klassen
jeg elsker alle mine drengevenner men jeg har dog en special drengeven! han hedder nicklas og han er bare så sjov og han er på en måde ligsom en pige og så alligevel ikke men han er tit sammen med alle pigerne fra min klasse(og mig) og han hjælper mig hvis jeg er ked af det...han er bare fantastisk!
Min bedste ven hedder Markus han ******* skøn og jeg elsker ham virkelig!...... <3
Da jeg var lille havde jeg en drengeven!;) Har nogle fra skolen..Det er lidt sjovt at have det!;)
Igen Bornebush, elsker den fyr!
Jeg er en dreng på 13... Og det passer egentlig faktisk! O_O
Jeg elsker mine to bedste venne! De er dem jeg kan snakke med om de særerest ting, og nu er jeg sådan en "drenge-pige" så vi kan snakke om drenge ting, men også pige ting. De er til at stole på.. 100%!!! Vi hjælper henanden hvis vi fx. har pige problemer og omvendt!
Jeg ELSKER mine drenge venner. De er de bedste i verden. Der er flere fordele i drenge end i piger, og jeg er venner med alle drengene i min klasse. Fordelen ved pigerne er dog bare, at de forstår hvad der sker med en, fordi de tit selv har været i samme situation :D
har nogen drengevenner men drenge kan også være RIGTIG dumme

og hvis man er sammen med drenge fra min klasse tror alle man er kærester,men de er ikke så piget og kan tåle sjov osv.
Et par stykker. :)
jeg har RIGTIG mange drenge venner
og jeg elsker dem rigtig højt
og de betyder dig alt
jeg elsker og spille fodbold med dem og det kan jeg ikke spille med veninder
selvom jeg elsker dem rigtig højt
men jeg kan også snakke om min veninder og hjælpe dem med pigen og sådan noget
Jeg har en men det er fordi han er min nabo han er lidt irreterende han *********** til mig næsten hver dag nogle perioder kommer han hver eneste dag men han er heller ikke en ****** ven han har en slange og har en fugleedderkop og har haft biller han hedder svenn men har også en gode drengeven som jeg mest snakker med i skolen men har været vild med ham men ikke mere
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk