Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Gigi Hadid sagde nej tak til date med Joe Jonas
Gigi Hadid sagde nej tak til date med Joe Jonas

Gigi Hadid sagde nej tak til date med Joe Jonas

Nu er de et superpar, men første gang de mødtes, sagde hun nej.

Siden de er et af de mest forelskede par i Hollywood (ser det ud som), føles det allerede som Gigi Hadid og Joe Jonas hører sammen. De mødtes gennem Taylor Swift, de stiller gerne op til billeder, og kysser og krammer oftere hinanden i offentligheden end mange andre stjernepar. Virkelig sødt!

Men det er nu. De mødtes nemlig første gang til en Grammy-uddeling for flere år siden, og Joe faldt allerede for hende der. Men da han spurte Gigi om hun ville med på date, sagde hun nej!

Gigi afslørede fornylig historien i en Periscope-chat, og forklarede at det ikke var fordi, hun ikke syntes Joe var sød:

"Jeg var så nervøs. Jeg anede ikke, hvad det ville sige at være sammen med en dreng ... og desuden var Grammy-uddelingen på en søndag, og jeg havde ikke lyst til at sige, at jeg skulle i skole dagen efter."

På det tidspunkt var Gigi nemlig kun 13 år gammel, og vi må indrømme, at vi synes, det var fornuftigt af hende at sige nej til date med en 19-årig. Men nu er de 20 og 26 år gammle, og så betyder aldersforskellen ikke så meget længere. Og nu da de er lykkelige, blev dette jo til en morsom historie.

For ikke at tale om at det giver håb til alle, der engang er blevet afvist. Hvis det ordnede sig for Joe, kan det også ordne sig for dig!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk