Annonce
Annonce
Glædelig valentinsdag!

Glædelig valentinsdag!
Lige et kort indlæg fra mig til alle jer fantastiske læsere. Så blev det igen valentinsdag. Tiden flyver af sted. Valentinsdag handler jo om kærlighed, og om at forkæle ens nærmeste. Der er jo selvfølgelig også mennesker som jeg, der ikke har en kæreste, og må nøjes med at forkæle mig selv en smule.

Her har i så en lille Valentins hilsen fra Justin. Videoen er fra da han gæstede Saturday night live.

GLÆDELIG VALENTINSDAG

(http://www.youtube.com/watch?v=pbRpZz7V9Mc)

- Hvordan skal i fejre Valentinsdag? Jeg skal til fastelavnsfest på min skole om aften, så jeg har ikke mulighed for at lave noget stort. Desværre : (

PS: Jeg vil engang i næste uge få lavet det Bieber-stuff indlæg, som i gerne ville have mig til at lave.

Se mere om samme emne
14 Kommenter
haha ej hvor grineren det med fuglen elsker ham han er så grineren
lovvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbeeeeeerrrrrrrrrrrrr ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
EJ BARE JEG VAR DER HAHA ej undskyld men jeg flækker af grin deer hvor fulen falder ned hahaa
Haha undskyld men sidder og flækker af griner
Hihi sødt <3 <3 <3
nurh!!<3 cute!!<33
sjovt/sødt/klamt/men mest sødt
Nurh hvor er han dog kær!! Den reddede lige min ellers kedelige Valentine's day!!!!<3
Hahahah der hvor han tog billedet af Jerry cuuuuuuuuuuuuute <3333333
Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk