Annonce
Annonce
Billede: colongan.xyz Billede: colongan.xyz

GODT NYTÅR FRA OLIVIA

Olivia ønsker alle et godt nytår og ser frem til et arbejde med nye bloggere og andet spændende!

Så blev det d. 31. december, og 2015 er ovre. Der er sket utroligt mange ting i årets løb, både for udenlandske kendisser og de danske. Vi har haft utroligt travlt her hos Olivia, for at få så mange nyheder på hjemmesiden som muligt, men det har været svært at følge med!

Der er udkommet ekstremt mange gode biograffilm, nye albums og tv serier. Der har været heartbreaks og bryllupper blandt de kendte, og der er mange kendispar, der er blevet forældre!

Jeg glæder mig personligt til at se alle de kendtes instagrambilleder fra deres aftener i aften. Lige nu sidder jeg og lægger neglelak, inden jeg skal til at lægge makeup og sætte hår. I baggrunden kører filmen "New Years Eve", som er en af mine absolut favoritfilm! Hvis I ikke har set den, så gør det! Traileren ses her:

(https://www.youtube.com/watch?v=h_dt27_0vL4)

Jeg skal senere til middag med nogle veninder, hvor vi skal have en masse sushi og kransekage - noget jeg VIRKELIG glæder mig til :-D

Jeg ser frem til de mange nye eventyr, som vi skal på i 2016 og glæder mig til, at blive ved med at opdatere jer, om alt det der sker rundt omkring. Forhåbentligt får vi også selskab af nogle nye bloggere! (LÆS HER)

Hvordan skal I fejre Nytårsaften?

Tak for et fantastisk år, og jeg glæder mig til mange flere!

Nytårskys fra Emily, journalist og instagrammer for Olivia ;-)

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk