Annonce
Annonce
Foto: Mathilde Boe Foto: Mathilde Boe

Stjernerne til Guldtuben 2017

Olivia mødte blandt andre Astrid Olsen, Kristine Sloth, Louise Bjerre og Julia Sofia.

I weekenden løb Guldtuben 2017 af stablen i Royal Arena i København. Det stjernespækkede awardshow blev afholdt for tredje gang, og i år var det endnu vildere end tidligere! Showet hylder de største danske stjerner på tværs af fire sociale medier, nemlig YouTube, Facebook, Snapchat og Instagram. Den storslåede gallafest arrangeres af Nordens største YouTube-netværk, Splay. Olivia mødte vores yndlingspersonligheder fra de sociale medier på den funklende guld-løber.

Astrid Olsen


Foto: Mathilde Boe 

Astrid Olsen så fantastik ud i et outfit, der var syet af én af hendes følgere. ”Jeg skrev simpelt hen ud på min Instagram-profil og spurgte, om der var nogen, som kunne sy. Så kom jeg i kontakt med Fie Holm, og hun har syet mit sæt,” fortalte youtuberen. Astrid ankom sammen med sin kæreste, Mads. ”Mads er guld værd for mig, og vi har snart været sammen i ét år. Vi gik faktisk på samme skole i 9. klasse, men begyndte så først at se hinanden nogle år efter,” sagde stjernen. Astrid vandt prisen for ”Årets beauty and fashion” for andet år i træk og var ovenud lykkelig efter showet. ”Det er jo totalt sindssygt! Jeg er virkelig stolt og bare så glad. Det var dét, jeg håbede allermest på i aften.” Astrid vil da også blive ved med at lave videoer om skønhed og mode. ”Jeg tror, at jeg vil lave endnu flere videoer om mode, da det er begyndt at fylde så meget i mit liv, at jeg gerne vil arbejde mere med det. Jeg véd dog godt, at der er rigtigt mange af mine følgere, som elsker, når jeg laver videoer om skønhed, så der skal selvfølgelig nok også komme videoer med makeup-looks,” fortalte hun. Astrid er lige flyttet ind i en treværelses lejlighed, og hun var derfor ikke et sekund i tvivl om, hvor prisen skulle stå. ”Den skal stå inde på mit nye kontor!,” smilede stjernen.


Astrid Olsen og kæresten Mads.

Kristine Sloth


Foto: Instagram @kristiinesloth

Kristine Sloth ankom med sin bedste ven, Felix, der er en fast støtte, og som også har været med i en del videoer på Kristines YouTube-kanal. De havde begge valgt helt orange outfits, og Kristine havde lange ekstensions i håret, som selvfølgelig også var orange. ”Orange er min yndlingsfarve!” udbrød Kristine, da Olivia mødte hende på den gyldne løber.
Masser af fans var mødt op for at få et glimt af stjernen, og hun fortalte, at de betyder enormt meget for hende. ”Det betyder alverden for mig, at de ser mine videoer, for det gør nemlig, at jeg kan blive ved med at lave det, jeg elsker, og at jeg kan leve af min hobby. Det er simpelt hen så sejt, at jeg har den kommunikation med mine fans, som man nu engang har, når man er youtuber. De føler jo tit, at de kender mig, så vi har ethelt særligt bånd, første gang vi møder hinanden, og det er så fedt,” sagde stjernen.

Louise Bjerre


Foto: Mathilde Boe

Louise Bjerre – bedre kendt som LouLiving - så smuk ud i en skøn kjole. ”Jeg er jo glad for blomster, og jeg elsker lyserød, og så jeg er også ret vild med perler, så jeg synes, at den har hele pakken,” fortalte Louise om kjolen. Youtuberen afslørede også, at hun turnérer Danmark rundt med LouLive igen næste år. ”Det bliver fedt!,” sagde stjernen. Louise er også vild med sine fans: ”Mine følgere er guld værd, og de betyder alt for mig. Det er så rart, at de altid er der for mig, og at de er så søde og støttende.”

Julia Sofia


Foto: Instagram @juliasofiaaastrup

Julia Sofia havde i fredags sin debut i ”Vild med dans” på TV 2 og ankom til Guldtuben med sin dansepartner, Frederik Nonneman, som hun kalder Frede. ”Det var så sjovt at danse. Det var en vild oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg har fået lov at være med, og at jeg danser med Frede.” Julia Sofia havde haft travlt med at gøre sig klar til det store show, og hun havde derfor ikke haft tid til selv at se programmet. ”Jeg vil sindssygt gerne se det! I morgen tror jeg, at jeg skal ligge i min seng med min dobbelthage og se ”Vild med dans”,” smilede dansemusen. Hun fortalte også, at Frederik er guld værd i hendes hverdag. ”Alt, hvad jeg nogen sinde har været bange for med hensyn til dans, er meget, meget nemmere, når man har en Frede. Det bedste ved Frede er, at vi har så god kemi. Det er så nemt og så hyggeligt at være sammen med ham, og jeg føler slet ikke, at jeg skal prøve at spille op eller være en eller anden, jeg ikke er. Jeg kan komme til træning og være i dårligt humør, og han har stadig lyst til at danse med mig, så det er meget rart.” Frederik er også altid klar med et godt råd. ”Det er bare fedt at have en hoptimist, der står og hepper på mig, når jeg tvivler på mig selv og er bange og nervøs. Det er bare guld værd, at han tror på mig og stoler på mig,” fortæller Julia Sofia. ”Det er også, fordi jeg tror mere på dig, end du tror på dig selv,” tilføjer Frederik. Aww, de er det sødeste dansepar!

Julia Sofia afslørede, at der kommer mange spændende projekter på hendes YouTube-kanal i løbet af efteråret, men at det i øjeblikket er ”Vild med dans”, som fylder mest på kanalen. ”Jeg kan godt lide at vise, hvad der fylder allermest i mit liv, og lige nu er det ”Vild med Dans”, så derfor er programmet en stor del af min kanal i øjeblikket,” sagde stjernen. Vi hepper på det skønne par og håber selvfølgelig, at de løber med sejren.

Psst… I det nyeste nummer af Olivia-bladet får du Julia Sofias bedste skønhedstips. Bladet er i butikkerne nu.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk