Annonce
Annonce
Har du læst det nye Olivia?

Har du læst det nye Olivia?
Sommeren er på papiret ved at være slut, men september kan stadig byde på en masse solskinsdage, hvor vi kan være ude og hygge os, mens vi tænker tilbage på den fantastiske sommer. Når det begynde at blive koldere, er der også endnu mere grund til at hygge sig med læsning, og denne gang får du en masse sjove skønhedstips. Der findes mange skønhedsmyter, og du får svar på, om de egentlig er sande eller falske, og så kan du også teste dig selv og se, hvor god du er til at passe på dig selv.

Miley Cyrus har været stjerne i mange år, og i det her nummer af Olivia får du en masse nyt at vide om hende, og nu bør der snart ikke være nogen undskyldning for ikke at vide, hvem hun er. Den sidste ”Harry Potter”-film har haft premiere i biografen, og nu er det slut med nye eventyr med Harry, Hermione og Ron. Denne gang kan du læse om de dejlige magiske drenge, og så kigger vi tilbage på de seneste ti år med vennerne.

Du kan glæde dig til nogle rigtig fede plakater denne gang, og de er med Demi Lovato, Beyoncé, Vampire Diaries, Burhan G og en dejlig pony. Husk også de mange timers sjov med de pinlige historier, vittighederne, læserbrevene, pennevennerne og meget andet grin.

14 Kommenter
Mega nice blad;D
Har det (:
ELSKER Demi plakaten!!!! (:
[quote="Selena_Gomez"]Rigtig godt blad, men jeg synes der er lidt mange stavefejl..!- Jeg er enig, jeg fandt ihvertfald fire, fem stykker. :I - Ikke flot gjordt Olivia. :(
[quote="~Rose~"]Ja, det er fedt.
Men synes at det er lidt mærkeligt, at man skriver at hende der Blake Lively, har ******** negle, altså det har alle jo?
Men eller fedt blad!;D- Jeg er enig, de skriv at det var fy ha, at være kendt og så ikke have rene negle. Ej, hvor er det bare plat!
ja det er så Nice
Ja, det er mega nice!
Rigtig godt blad, men jeg synes der er lidt mange stavefejl..!
Yes jeg har det selv! det er mega godt!3
- b.e.s.k.i.d.t.e
Ja, det er fedt.
Men synes at det er lidt mærkeligt, at man skriver at hende der Blake Lively, har ******** negle, altså det har alle jo?
Men eller fedt blad!;D
Ja. Så fedt blad
Jaa! Det er så fedt! ;-D
Tak til "I'm_Am_A_Real_Beileber" for påmindelsen:-)
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk