Annonce
Annonce
Her er vinderne af Olivia TopModel 2018

Her er vinderne af Olivia TopModel 2018

Så faldt der en afgørelse

Hele 1003 piger deltog i årets Olivia TopModel, og efter 14 castings og en hæsblæsende finale har vi nu fundet frem til årets tre vindere som blev Mona, Sofi og Mille. Vi vil gerne takke alle deltagere for en rigtig sjov og spændende konkurrence.

Vinderne af Olivia TopModel 2018 er fundet dels på baggrund af brugernes stemmer og dels på stemmer afgivet af Olivias dommerpanel. Brugernes og dommernes stemmer har talt lige meget. Brugerne afgav i alt 16.625 stemmer i finalen, hvorefter dommerne havde det samme antal stemmer at gøre godt med. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen til næste år.

Vinder af Olivia TopModel 2018, Mona

Nummer 2 i Olivia TopModel 2018, Sofi

Nummer 3 i Olivia TopModel 2018, Mille

Brugernes favorit, Cecilie

4 Kommenter
Må godt nok sige at jeg synes det var en ringe måde at det blev lavet på, min datter var med, og mens jeg var på arbejde havde nogen af pigerne fået over 10000 stemmer, det er jo ikke en konkurrance om hvem det er flottest, det er en konkurrence om hvem der har mest tid til at sidde og stemme hele dagen. Bestemt ikke en konkurrance min datter skal være med i igen, når jeg bliver nød til at forklare hende at hun ikke kan vinde fordi vi ikke har tid til at sidde og stemme hele dagen..!!!
29-01-2019 16:56 (Kommentar redigeret: 29-01-2019 16:58) · Svar
Sjovt at være med, tak for det. Dog uoverskueligt, hvordan vindere findes. Og til dels handler det bare om at have mange venner og familie som stemmer hver dag (tror man under konkurrence). Men ideen er vel også mere at have en konkurrence som engagerer kunder og potentielle kunder, ikke at det skal være fair. Men det ligner nu at I mere eller mindre bare selv har valgt 1-3, i princippet kan I jo bare have lagt alle dommeres point på disse tre, alt efter hvordan følgere har stemt. Men fred med det, har jeg intet problem med, det er også bedre end det bare er dem med mange venner/familie der vinder. Det var sjovt bare at være med, og det giver mange piger og deres familie nogle sjove oplevelser. Man kunne måske lave det lidt mere sjovt ved at ALLE der stemmer SKAL stemme på fx 10 piger, HVER gang. Og at de skal rangere dem, med 1-10 point. Så kommer der da lidt fairness ind, og sjovere at følge for dem som ikke har så mange til at stemme for dem. Og hvis nu dommerene PÅ FORHÅND også have lavet samme kunststykke, og fx deres top 3 bliver vist INDEN brugere kan begynde at stemme.
24-11-2018 11:32 (Kommentar redigeret: 24-11-2018 11:33) · Svar
Whatttt the F- - -😡😡😡 hvordan kan det lade sig gøre????
Det er til grin hvordan i kommet til at finder vinderne😡😡 jeg synes at i laver en latterlig kunkurrence. syndt🙁😡
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk