Annonce
Annonce
Her er vinderne af TopModel 2014

Her er vinderne af TopModel 2014

Konkurrencen er slut for denne gang! Kender du nogle af vinderne?

Der stillede hele 722 piger op til Olivia TopModel 2014, der er blevet afgivet mere end 2,5 millioner stemmer, 52 piger kom i finalen, og nu kan vi endelig præsentere jer for de tre vindere af konkurrencen. Vinderens af Olivia TopModel 2014 blev Fatmagül, der stillede op i Waves. Andenpladsen er gået til Emma, der deltog i Herning, mens tredjepladsen er indtaget af Olivia, som var med i konkurrencen i Lyngby Storcenter. De tre piger vil i løbet af foråret komme ud til en rigtig fotograf og stylist og få taget billeder til en modeserie, som kan ses i Olivia nummer 07/2014.

Udvælgelsen af vinderne er foretaget på baggrund af stemmer fra brugerne på olivianet.dk samt stemmer fra et dommerpanel, der havde tilsvarende stemmer til rådighed.

Vi vil gerne have lov til at takke alle deltagerne i Olivia TopModel 2014 og ikke mindst alle brugerne på olivianet.dk, som har været med til at gøre dette til en sjov oplevelse. Vinderne af en Olivia Goodiebag er brugerne Fatmagül, Ewelina, simondyr, RosaLarsen og hiphoptøzen. Pakkerne vil blive udsendt efter påske.

7 Kommenter
Tillykke til dem!
Tillykke til vinderne. - model
Til Olivianet.dk

kan der ikke komme en ny konkurrence...
Tillykke min skat du vandt❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Elsker dig
Tillykke til pigerne. Kan bare ikke forstå , hvordan I kan vælge en vinder fra Waves -hvor I havde 5 piger med i afstemningen -så der ialt var 53 piger og ikke kun 52
Tillykke! !!!!!!
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk