Annonce
Annonce
Hjælp, jeg er en teenager

Hjælp, jeg er en teenager

Hvad er det på min kind? Er den her BH for lille? Hjælp mig?

1 2 3 Næste »

Som årene går, ændrer vores kroppe sig. Og det er aldrig lige sjovt. Man får lyst til at tude, grine, elske og meget, meget mere. Men hvordan overlever man det? Hvordan kommer man igennem teenage-årene? Her er en guide til, hvordan man skal komme igennem det uundgåelige, som alle skal igennem! 

Jeg lugter - Hvad kan jeg gøre?
Svaret er: Du kan ikke undgå det. Dog kan du bruge hjælpemidler til at gør lugten mindre, men det er en naturlig ting. 
1. Gå i bad. Hvis du synes, det er svært at finde tiden, så vælge nogle faste dage, hvor du altid går i bad. Det kan fx være hver anden dag. Hvis du synes en dag ind i mellem, at du har brug for et bad, så kan du nøjes med at tage en skyller. Dit hår har nemlig ikke godt af at blive vasket hver dag!
2. Brug en god deodorant. Tit og ofte kan man se, hvor lang tid de ca. holder. Find evt. en, der holder i mange timer - også når man er aktiv. Man kan nemlig sagtens få nogle billige nogen, som holder længe. 
3. Husk at tjekke vejrudsigten, når du vælger dagens tøj. Varme dage + varmt tøj = sved med sved på. Om vinteren er det ikke så slemt, men når sommeren kommer, skal man huske at jo tykkere tøj man har på, jo varmere bliver det.  
(Et lille trick: Hvis du begynder selv at kunne lugte sveden, så gå ind på toilettet og vask dig under armene. Hav måske en lille parfume med i din taske, tag et sprøjt af den, og du er klar igen!) 

BH'er - Hvordan virker det? 
Der findes tusindvis af forskellige BH'er, og det kan være svært at vide hvilken størrelse og mærke, man skal vælge.
1. Nummeret og bogstavet betyder noget. Lad os tage størrelsen 85B. B står for hvilken skål du skal have. Jo større bryster du har, jo større en skål skal du have. 85, er målet omkring din brystkasse og ryg. 
(Det kan man måle hjemme fra eller få det målt i butikken
)
2. Du kan altid starte stille og roligt. Hvis du ikke føler dig tilpas i en BH, så er et godt alternativ en sports-BH. Dem kan man få i stort set alle størrelser og former. Man kan købe nogle billige - men gode - i Bilka, eller nogle dyre fra Nike, Adidas og andre sportsmærker.
3. Find en der passer til dig! Hvis du lige er gået i gang med at bruge en BH, eller skal ud og købe en, så husk: Størrelsen er meget vigtig. Der findes en helt masse forskellige slags: en almindelig BH, en sports-BH, en push-up BH, t-shirt BH'er og mange flere. Da jeg begyndte, købte jeg den almindelige BH. Den gjorde ikke specielt meget, men alligevel så jeg bedre ud! 
4. Hvilket mærker er mon godt? Igen findes der forskellige. Sportsbutikker sælger for det meste kun sports-BHer. H&M sælger almindelige, sports, push up, t-shirt og mange flere. I undertøjsbutikker findes der også mange forskellige slags. De er tit lidt dyre, da de kun sælger det! Men kvaliteten er også en smule bedre for det meste. Jeg vil helt klart foreslå H&M. Lækker butik og lækre varer til billige penge.

Læs videre på næste side!

1 2 3 Næste »
Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk