Annonce
Annonce
Vild med at lakere negle? Det kan blive din nye hobby! Vild med at lakere negle? Det kan blive din nye hobby!

Hobby-alfabetet

Dette er listen til dig, som gerne vil have en hobby, men som ikke helt ved, hvad det skal være!

Agility
En morsom hobby til dig, som har hund. Agility går ud på, at man skal rundt på en forhindringsbane sammen med sin hund, som skal hoppe over forskellige forhindringer.

Bærplukning
Denne hobby fungerer kun på visse årstider, men er super sjov. Du kan for eksempel tage ud i skoven for at plukke blåbær.

Countrymusik
Der er mange, som har musik som deres hobby, og er du interesseret i countrymusik, kan dette være den rette hobby for dig. Du kan synge countrysange, lære lidt om country-kendisser osv.

Dans
Der findes vildt mange forskellige former for dans. Find den type, du bedst kan lide, og meld dig til et kursus. Dans er sygt sjovt og er samtidig god træning!

Elektronik
Denne hobby kan handle om meget forskelligt, men den handler i bund og grund om at have en interesse for elektroniske ting. Det er nok mest en drenge-hobby, men kan være rigtig interessant for alle!

Frimærker
Denne hobby har efterhånden eksisteret i et utal af år! Man kan samle på frimærker fra hele verden; både gamle og nye. Måske en af dine forældre eller bedsteforældre har en samling gemt på loftet?

Guitar
At spille guitar er vildt sejt, især hvis du kan kombinere det med at synge samtidig! Tilmeld dig noget guitarundervisning og find ud af, om det er noget for dig!

Hækling
Hækling er blevet trendy igen, og man kan lave virkelig mange ting! Du kan hækle duge, grydelapper, figurer eller den slags. Det findes mange seje hækleopskrifter på nettet, eller måske har du en bedstemor, som kan lære dig det?

Innebandy
- eller ”floorball”, som det mest kaldes på dansk, er en vildt sej sport! Hvis du har lyst til at starte til en sport, som ikke så mange går til, så skal du vælge denne. Innebandy er utroligt sjovt og udmattende - perfekt til en sporty person!

Judo
Judo er en japansk kampsport, der hovedsageligt går ud på at lære nogle kasteteknikker og holdegreb. Man skal nok ikke være alt for bange for at få et blåt mærke i ny og næ, hvis man vælger at gå til judo!

Karaoke
Du behøver ikke være god til at synge, du skal bare kunne lide det! Syng for fuld hals, og lad være med at bekymre dig om, hvordan det lyder!

Linedance
Dette er en type dans, hvor man danser på en række. Det er lidt hårdt, men også utrolig morsomt!

Maling
Er du kreativ, og kan du lide at tegne og male? Så er dette den perfekte hobby for dig. Det kan være et dejligt afbræk i en stressende hverdag med mange lektier. Måske er der en lille kunstner gemt i dig?

Negledesign
Hvis du er glad for neglelak, kan du gøre det til en hobby. Der er så meget forskelligt, man kan lave med negle, som for eksempel at lave seje mønstre med neglelak!

Opera
Hvis du har en kraftig stemme, er dette måske den rette hobby for dig. Det kræver masser at øvelse, hvis du skal blive rigtig god til det. Men er det noget, du interesserer dig for, kan du jo undersøge, hvor der findes musikskoler i området, hvor du bor. Måske har de har kurser i operasang!

Perler
Du har sikkert leget en del med perler, da du var lille, og måske har du en perleplade liggende fra dengang. Tag et smut forbi en hobbybutik og køb nogle flotte perler, man kan lave så meget fedt med dem!

Quiz
Hvis du kan lide at løse opgaver og er god til at huske forskellig information, er dette måske den perfekte hobby for dig! Hvad enten du kan lide at lave opgaver eller løse dem...

Ridning
Er du glad for dyr, og vil du gerne have en hobby, der involverer dyr, er dette måske lige dig. Ridning er virkelig sjovt og giver samtidig god motion. Du kan ride dressur, springe, ride hyggelige ture i skoven og meget mere!

Smykkefremstilling
Hvis du elsker at nusse med ting, er dette den perfekte hobby for dig. At lave smykker er sygt sjovt, og så har du altid en gave, når du skal til fødselsdage og andet!

Tegning
Tegning behøver ikke kun at foregå hjemme ved køkkenbordet. Der findes mange tegnekurser, man kan tilmelde sig. Er du glad for at tegne, kan dette absolut anbefales!

Undervandsrugby
Dette er en super sjov og hård sport! Er du glad for vand og sport, men ønsker du ikke at begynde til almindelig svømning, er dette måske noget for dig!

Volleyball
Dette er en boldsport, som ofte spilles i sand. Det er en ganske hård og vældig morsom sport for dig, som er glad for boldsport!

Windsurfing
Dette er virkelig sporten for de hårde piger! Det er en form for surfing, men man bruger et sejl og ikke så mange bølger!

Xylofon
Xylofon er et super sejt slagtøjsinstrument. Der findes xylofoner i mange forskellige størrelser, og du kan enten spille på den som solist eller sammen med andre i et orkester.

Yatzy
Er du glad for tal og spil, kan yatzy være en fin hobby for dig. Yatzy er et rigtig hyggeligt spil, som fungerer fint som feriehobby sammen med veninderne - eller med familien i sommerhuset!

Zoologi
Zoologi betyder læren om dyr. Dette er en hobby for dig, som er interesseret i dyr og i alt, hvad der er værd at vide om dyreliv!

Ærlighed
Ok, dette er måske ingen hobby… Men det er altid vigtigt at være ærlig, uanset hvilken hobby, man dyrker!

Ørredfiskeri
Hvis du er glad for at fiske og bor i nærheden af noget vand, hvor der lever ørreder, kan dette være en perfekt hobby for dig!

At have en hobby…
Det at have en hobby er en super fin ting, og det er noget, du enten kan have for dig selv eller dyrke sammen med andre! Det er et rigtig godt tidsfordriv og et dejligt afbræk fra skolehverdagen…

Hvad er din hobby?

Se mere om samme emne
10 Kommenter
Cheerleading!!! Whuuuhuu!! mega genial sport!! og FDF! og det står ikke for "fede damers forening"!!!!!!!!! går også til dans på en mega cool danseskole!!!:D
Ridning i 4 snart 5 år
neglelak design og smykker det er mega fedt og dans
svømning og ridning og fitness. svømning 4gange om ugen
Det passer ikke. Jeg hader Contrey Musik :-D.
[quote="I3Bieber"]Teater, svømmnig & zumba! ;-D
Spiller os riiigtig meget RBGår også til zumba!
jeg går til svømning
Teater, svømmnig & zumba! ;-D
Spiller os riiigtig meget RB
Jegh Går Til Rulleskøjtning!!?'

Love Taylor Swift!?!'
Jeg går til guitar:)
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk