Annonce
Annonce
Hvem har du set Never Say Never med?

Hvem har du set Never Say Never med?
Ja. Hvem har du tvunget til at se Never Say Never med dig, eller hvem har frivilligt kommet og spurgt dig om i ikke skulle se den sammen?

Jeg så den i går aftes med min mor, og hun kunne rigtig godt lide den. Hun fik faktisk lidt våde øjne da hun så Jeremy græde, til Justin's koncert, og da Bruce, Justin's bedstefar, talte om at 'give slip'. Det synes jeg var rigtig sødt! :)

Jeg har også lavet en aftale med min veninde som er sådan lidt.. Belieber. Hun kan godt lide musikken, synes han er lækker (DARH!) og vil egentlig gerne se filmen med mig. På en betingelse. At jeg så ser en 'To på flugt'. HAHA :)

Jeg har ikke noget i mod Disney film, så det gør jeg gerne, hvis det kan få hende til at se filmen. For jeg skal have lavet hende til Belieber ;)

Nå men hvem har du set filmen med indtil videre, og hvem regner du med at tvinge til at se den? Skriv det i en kommentar under.

Jeg tror billedet er fra Justin's twitter, og det er ham og Jon Chu med de kendte #purpleglasses :)

46 Kommenter
jeg så Never say never med min BFF hjemme hos hende vi skreg sygt højt men det kan vi ikke gøre for vi elsker ham bare så meget <3 <3 <3
Mig pg min fætter sad inde i stuen jeg ventede på den ville starte.

da filmen startede spurte min fætter mig om hvad vi skal se.

Da han så på tv'et stod der NEVER SAY NEVER justin bieber.

min fætter hader justin men jeg tvang ham til at se den med mig 😜😝😛
Jeg så den alene

og ville også godt se den med dig efter det virker som om du er en stor beliebers har bare ikke to på flugt
Med en veninde:)!<3
jeg så den 1. April i herning med to veninder også 2 uger efter to jeg toget til århus og så den så jeg kunne få 3D brillerne :)
Min drenge ven! hehe.. og min veninder!
Jeg så den med med min søster (halv) og min veninde, og da jeg fik den min mor;D
Justin bieber!?33:D& en god veninde.:P3
Græd første gang jeg var til forpremiere. [Den 3. April] med én af mijne veninder Johanne [Hun er ik' belieber mere' :-( ] Så så jeg dén også én anden gang med mijn bv som er Nik&Jay fan xD Og der sang vi så højt at alle kiggede underligt på os...
jeg så den i bio med min veninde Alberte, vi sang med på alle sangene, det var en mega god sang 3 3 Never Say Never !!!!
jeg så den i biffen med min bedste veninde Ida. der var sådan en god stemning i biografen alle sang med på hans sange:) det var sååå sjovt:):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg så den med en Veninde på primæredagen og jeg var også i Herning og se ham med en anden veninde og det var en super fed koncert han er den bedste til at føre koncert ever.
Han vil være i mit hjerte for altid!..
I love Justin Bieber 4-ever 333
Rrrr må ikke...! men æhh, kunne godt tænke mig det!!
har never say never i bio så jeg den med mine vindender fra klassen lea, luna, matine, emilie
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk