Annonce
Annonce
Er den sidste film den bedste? Eller har du en anden favorit? Er den sidste film den bedste? Eller har du en anden favorit?

Hvilken film er den bedste?

Del din mening her!

Nu, hvor den sidste Harry Potter-film endelig er ude, er det på tide at stille spørgsmålet: Hvilken film er den bedste?

Har du set den sidste film, har du mulighed for at sammenligne dem alle, men har du ikke set den endnu, kan du alligevel godt skrive, hvilken film du bedst kan lide.

Brug kommentarfeltet!

Harry Potter og de vises sten
Det første møde med Harry Potter, fra han ikke aner, at han har magiske evner, til han bliver elev på Hogwarts og ven med Ron og Hermione.

Harry Potter og hemmelighedernes kammer
Dette er Harrys andet år på Hogwarts, og vi møder flyvende biler, snakkende breve, en besværlig husalf og blodig skrift på væggene.

Harry Potter og fangen fra Azkaban
Det tredje år på Hogwarts. Der begynder at ske skumle ting - som sjæleslugende dementorer, der kredser rundt om skolen - og Voldemort samler sine tilhængere, som Harry er nødt til at konfrontere.

Harry Potter og flammernes pokal
Dette år er Hogwarts vært for den store Turnering i Magisk Trekamp, og elever fra to andre skoler flytter ind. Harry havner mod sin vilje i turneringen, og slipper kun med nød og næppe ud af den med livet i behold.

Harry Potter og Fønixordenen
Det er det femte år på Hogwarts, og mange er begyndt at tro, at Harrys konfrontation med Voldemort er løgn. Professor Nidkjær flytter ind på skolen og tager styringen. Harry og hans venner opretter en klub, hvor de, i al hemmelighed, underviser hinanden i magi.

Harry Potter og Halvblodsprinsen
Voldemort strammer sit greb om troldmandsverdenen, og Hogwarts er ikke længere et trygt sted at opholde sig. Selv om det afgørende slag nærmer sig med hastige skridt, blomstrer romantikken for Harry, Ron, Hermione og deres klassekammerater.

Harry Potter og dødsregalierne, del 1
Harry, Ron og Hermione begiver sig ud på en farlig mission for at finde og ødelægge hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed – de onde horcruxer. Den længe frygtede krig er i gang, og Voldemorts dødsgardister tager kontrol over både Mysteriedepartementet og Hogwarts.

Harry Potter og dødsregalierne, del 2
Det er nu, kampen mellem de gode og de onde skal afgøres, og endnu engang er det Harry, der må kæmpe hårdest. Det er ikke længere muligt for Harry Potter og Lord Voldemort at eksistere, så længere den anden gør det. Det endelige opgør er en realitet!

Hvilken film er den bedste? Del din mening i kommentarfeltet.

Se mere om samme emne
35 Kommenter
jeg har ikke set HP 7 del 2, men jeg elsker Hp 2 og Hp 3.
7ern anden del
helt klart 3eren
ingen af dem elsker gyser fx. Paranomal activity eller saw (dem alle) og scream dem alle men den aller bedste scream film er den nye (scream 4) og The ring den er virkelig uhyggelig!!
JEG ELSKER ALLE SAMMEN!!! De er VIRKELIG gode!3
sidste del af 7érn
helt klart 3eren.
Alle er lige gode, men jeg har ikke set den sidste :-(
ALLE!;D Men hvis jeg skulle vælge.... Harry Potter and the deathly hallows part 2!;D
Jeg elsker dem alle.
jeg elsker dem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeg har alle deres ting bogstavelit talt!!!!!!! p.s. sig til emma watson at hun er den beste sig det samme til bonnie
Elsker dem alle sammen men ellers dødsregalierne, del 1 ¨å søvelig:,(
love all of them!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har kun set den første film men ellers tror jeg det er den sidste
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk