Annonce
Annonce
Billede fra tv2 Billede fra tv2

Ting du kan lave med din familie i juleferien

Ved du ikke hvad du skal lave med din familie i juleferien? Så har vi nogle ting man kunne lave.

Jeg syntes at det altid er rigtigt hyggeligt at være sammen med sin familie, specielt i juleferien da der er sådan en hyggelig stemning. Både op til juleaften men også efter. Her kommer nogle ting man kan lave med sin familie.

  1. Op til juleaften eller juleaftensdag kan man tage i kirke med sin familie. Også selvom man måske ikke tror så meget på gud. For om julen er der bare en meget speciel stemning i kirker.
  2. Man kan også tage i tivoli sammen med sin familie. Få sig nogle æbleskiver eller en flæskestegssandwich. Prøv nogle forlystelser eller bare gå rundt og nyd de flotte juledekorationer.
  3. Vær hjemme og lav noget konfekt. Det er så hyggeligt og så kan man få lov til at være lidt kreativ med sin familie. Så smager det jo også rigtigt godt.
  4. Find en rigtigt god julefilm frem f.eks. tror du på julemanden? Lav eventuelt nogle popcorn til. Det er super hyggeligt at være sammen på den måde.
  5. Tag i en park og se på hvad vinteren har gjort ved træerne og blomsterne. Måske tag et par billeder sammen eller af naturen.
  6. Lav et julekalender maraton. Det betyder at i finder en gammel julekalender frem f.eks. Pyrus og så ser i hvert afsnit.
  7. Tag en tur i byen. Hvis du mangler at bytte de sidste julegaver så er det oplagt at lave en tur ud af det. Det er super hyggeligt og så kan man komme lidt ud af huset.
  8. Tag i biografen. I juleferien er der ret tit mange film man gerne vil se i biografen. Måske finder du ud af at din familie kan lide de samme film som dig.
  9. Sæt Jule Spillelisten på og pynt juletræet. Det er meget hyggeligere at gøre det sammen med familien end at gøre det alene.
  10. Hvis der bliver noget sne kan i gå ud og lave en snemand sammen eller lav en sneboldskamp mod dine forældre. Bagefter kan i gå indenfor og lave noget varm kakao.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk