Annonce
Annonce
Ikke altid lige let at være rapper!

Ikke altid lige let at være rapper!

Ingen børn skal føle sig alene og være uden venner

På lørdag kan du opleve den nordjyske rapper Elias i semifinalen i "Danmark har talent", og hans præstation i den indledende runde, som i øvrigt førte til en guldknap, er gået viralt over hele verden. Men Elias har ikke altid haft det lige let. 

Elias har siden, han var lille elsket musik og især rap. Ikke bare musikken, men hele hiphop-kulturen med rap, beatbox, dans og grafitti. Han har ADHD, OCD og tourettes, men når han øver sig, så glemmer han det hele, og man kan slet ikke se på ham, at han har de udfordringer. Udover at rappe, så beatboxer han og danser også. Hans store drøm var at stå på scenen til "Danmark har talent" og få guldknappen. I år tog han sig mod til at tilmelde sig. Det var første skridt mod drømmen.

Efter en imponerende audition valgte Jarl Friis Mikkelsen at give ham guldknappen for nummeret "Alarm alarm", som Elias selv har skrevet. Ligesom han skriver alle sine sange selv. Nu skal Elias i semifinalen lørdag den 4. marts direkte på TV 2 kl 20.00. Her optræder Elias ligeledes med et nummer, der betyder meget for ham. Det er nemlig en sang, Ider handler om, at ingen børn skal føle sig alene og være uden venner. Han vil også hive sin loop pedal med på scenen og give prøver på sine kreative kræfter, når han beatboxer til sit rap. Næste drøm er at nå finalen.

Læs mere om Elias
Facebook: www.facebook.com/eliasrapper
Instastagram: @eliasrapper

Tjek Elias' musikvideo til "Alarm alarm".

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk