Annonce
Annonce
Imagine #4

Imagine #4
Som sagt er dette imagine en del kortere end de andre, men det håber jeg, at I vil acceptere. Skriv jeres mening i kommentarfeltet nedenunder. 

Vi satte os i vores sæder, og fandt vore lilla ”glowsticks” frem, da nedtælleren, på storskærmen, pludselig startede. Jeg kiggede spændt på Clara. Hun havde tåre i øjnene. En lille tåre trillede ned ad hendes kind, i dét hun smilte til mig. Jeg tog hendes hånd, gav den et lille klem, og kiggede hen imod scenen.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Alle skreg for fuld kræft, da den ramte 0, og det samme gjorde jeg, hvilket jeg skulle have tænkt over. Alle trampede deres fødder imod cementgulvet. Jeg følte en tunghed i min krop. Som om at mine ben ikke kunne bære den længere. Jeg svajede fra side til side, da jeg følte et greb om mig. Clara hjalp mig ned i mit sæde, og gav mig en flaske vand. Jeg tog en lille slurk, og holdte den kolde flaske imod min ellers så varme pande. Da jeg havde fået balancen igen rejste jeg mig langsomt op. Storskærmen nærmest sprækkede på midten, og dér så jeg en lille skikkelse komme frem. Jeg kunne mærke en underlig elektricitet løbe igennem mine blodåre, og mit hjerte, som bankede hurtigere og hurtigere. Justin kom svævende ud i det smukkeste hvide jakkesæt, hans hår sat perfekt, og med kæmpemæssige vinger på, som skulle forstille en masse instrumenter sat sammen. Han svævede igennem luften. Det gav et lille brag, da hans fødder ramte scenen. Hans dansere frigjorde ham fra vingerne. Han stod et øjeblik fuldstændig stille i den samme position, da musikken til All Around The World begyndte at spille. Han kiggede ud på publikummet.

Justin: ”Let’s go!”

Justin havde en sand sans for at optræde. Han stod ikke stille et sekund, og hans vilde dansetrin imponerede mig fuldstændig. Han var nået til, at skulle spille nogle af hans lidt ældre sange. Han kiggede igen ud på publikummet med spotlightet rettet mod ham. Jeg hørte One Time svagt i baggrunden, men det blev efterhånden højere og højere. De her var et af de mest følsomme øjeblikke, da jeg ikke havde set ham på hans My World Tour. Alle skreg alt hvad det kunne, og Justin smilede stort.

DJ: ”We will do it like when I say Justin you say Bieber”

Jeg strålede som en sol.

DJ:  ”Justin!”

Publikummet: ”Bieber!”

DJ:  ”Justin!”

Publikummet: ”Bieber!”

DJ: ”When I say one y’all say time”

DJ: “One!”

Publikummet: “Time!”

DJ: “One!”

Publikummet: “Time!”

Jeg fældede en lille tåre, da den her sang var en af mine ynglings. Koncerten gik hurtigt. Faktisk alt for hurtigt. Vi var allerede halvvejs, da Beauty and a beat startede. Jeg skrålede med på sangen, og dansede som en sindssyg, da jeg pludselig mærkede et prik på min skulder. 

Idag er der kun en uge til koncerten. Glæder I jer?

Se mere om samme emne
11 Kommenter
JEG GLÆDER MIG MEGEA MEGET SIGER TIL MIN MOR KUN 7DAGE TILBAG OG DANSER SOME EN SYGOPAT PLUS JEG SMILER I HELE ANSIGTET HURRAAAAAAAAAAAAA

men jeg er lige blevet operaret har haft blindtarms betændelse men om jeg har ondt eller skal bare afsted.??

jeg tror ikke jeg er den eneste der glæder mig mega meget LOVE JUSTIN??????

PS elsker historien glæder mig til næste kapitel ??
Glæder mig til næste uge
du må ikke stoppe nu.

GLÆDER MIG TOTAL TIL KONCERTEN
ahdjyhjmefrc! Gid det var mig! Elsker Justin Bieber<3
RIGTIG GOD, glæder mig rigtig meget til koncerten :- D
Ååårrrrhh ville ønske det var mig i akt der vandt der græd osv. :(
ÅÅÅÅÅÅRH den er bare SÅ GOD!!! Jeg tror jeg har regnet slutningen ud :) Men glæder mig stadig<3

7 dage... 1 UGE!!!!!!!!!!!

xx
God, faktisk MEGA god:-)!!<3
Den er syg god! Glæder mig til næste del!

7 DAGE!!!
Ihhh, kan ikke vente til næste kapitel!

- Glæder mig til om 7 DAGE, kun EN uge tilbage, kan slet ikke vente mer'! ?
Orghhhh <3sniger mig ind til koncerten ! hehehe
Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk