Annonce
Annonce
Imagine #5

Imagine #5
Hej piger. Det her er det sidste af mine Imagines. Jeg håber, at i har nydt at læse dem. - Enjoy! 

Ps. Jeg bor på samme hotel som Justin. Det er så vildt! Jeg fortæller jer det hele engang i næste uge :)

Jeg fældede en lille tåre, da den her sang var en af mine ynglings. Koncerten gik hurtigt. Faktisk alt for hurtigt. Vi var allerede halvvejs, da Beauty and a beat startede. Jeg skrålede med på sangen, og dansede som en sindssyg, da jeg pludselig mærkede et prik på min skulder. 

Jeg vendte mig forskrækket rundt, og så til den store overraskelse Allison stå bag ved mig. Jeg fik tåre i øjnene. Hun placerede hendes hænder på mine skuldre, idét hun lænede sig frem mod mit øre. Det her kunne virkelig ikke passe. Jeg hørte den sætning, som kunne få hver eneste pige i denne sal til at gå fuldstændig amok.

Allison: ”Do you wanna be the one less lonely girl?”

Tårerne strømmede ned ad mine kinder. Jeg kiggede hende direkte i øjnene og nikkede svagt. Jeg kiggede forvirret på hende, da hun trådte et par skridt tilbage, og rakte hånden ud, da det gik op for mig, at hun ville have mig til at følge med hende. Jeg rakte min hånd frem og tog fat i hendes hånd. Det gik op for mig, at Alfredo gik med armen rundt om mig og tog et par få billeder med mig. Hans store hvide smil fik en hvis nervøsitet frem i mig. Allison havde godt fat i min hånd. På vejen ned af trapperne kiggede jeg rundt på alle pigerne, som nu officielt havde fået knust deres drømme om at blive One Less Lonely Girl. Jeg kiggede hen imod scenen og fik øje på Justin, som nu var godt i gang med at synge One Less Lonely Girl. Jeg tørrede en lille tåre væk fra min kind. Allison åbnede et sort forhæng ind til backstage lokalet. Hun tog mig med hen til det sted, hvor jeg skulle gå ind på scenen. Jeg stod og vuggede lidt fra side til side, imens at jeg beundrede Justin på scenen.

Allison: ”Save the tears for later”

Jeg vendte mit blik hen imod Allison, da jeg opdagede, at jeg var begyndte at græde. Hun smilede, og tørrede tårerne væk fra mine kinder, da Alfredo nærmest kom springende hen imod mig med hans kamera.

Alfredo: ”We need to take a picture!”

Jeg stalte mig hen ved siden af Alfredo og poserede. Justin begyndte at synge det stykke, hvor det var meningen, at jeg skulle komme ind. Allison lagde hånden på ryggen af mig, og førte mig hen til indgangen. Hun smilede en sidste gang, da forhænget kørte væk fra hinanden, og spotlightet var rettet direkte imod mig. Justins dansere førte mig et stykke ind på scenen, indtil at han selv stod lige foran mig. Jeg var fuldstændig målløs. Han rakte hans hånd frem, som et tegn på at jeg skulle tage den. Han førte mig hen imod min trone, og hjalp mig op af de to trin. Jeg satte mig ned, og kiggede Justin dybt ind i hans chokolade brune øjne, imens han stod få centimeter væk fra mit ansigt, og sang til mig. Jeg kunne føle hans varme mint ånde imod mit ansigt. Drømmede jeg? Det her kunne umuligt være virkelighed. Et sus gik igennem min krop, idét Justin kærtegnede min kind svagt. Hans tommelfinger bevægede sig i cirkler på min kind. Jeg kiggede ud imod publikummet, som alle svingede deres hænder fra side til side. Det mindede mig om en scene fra Never Say Never. Jeg så tilbage på Justin igen. Hans perfekte ansigt var lige foran mig. En lille dråbe sved trillede ned ad hans pande. Det føltes som om, at tiden gik fuldstændig i stå, da Justin tog min hånd i hans, og placerede den på hans hjerte. Jeg følte hans hjerte banke hurtigere og hurtigere. Han virkede for perfekt til at være levende, men det var han. Jeg mærkede hans varme. Midt i mit drømmeri hørte jeg en masse klappe. Jeg kiggede op, og så at Justin var bakket et par skridt væk fra tronen. Uden at tænke videre over det rejste jeg mig op, og svingede mine arme rundt omkring hans hals. Han duftede vidunderligt. Jeg kunne slet ikke tro, at alt det her var ægte. Hans bløde læber pressede imod min kind. Jeg løsnede mit greb om ham, og rørte forsigtigt ved min kind. Jeg var fuldstændig overvældet. Justin kiggede ud på publikummet, og derefter tilbage og ind i mine øjne. Han holdte stadigvæk fast i min hånd.

Justin: ”What’s your name?”

Jeg kiggede ham et par sekunder ind i øjnene, da jeg fik fremstammet mit navn.

Emilie: ”Emilie”

Hans bryst bevægede sig op og ned. Han var forpustet.

Justin: ”Well, everybody give it up for Emilie!”

Efter at Justin havde vinket til publikummet, løb vi sammen backstage. Han gav mig et hurtigt kram, men derefter forsvandt han ind i hans garderobe for at gøre sig klar til næste sang. Jeg stod i chok med åben mund. Allison tog sin arm rundt om mig og smilede stort.

Allison: ”Was it as perfect as you thought it would be?”

Jeg nikkede, og puttede mig nærmest ind til Allison. 5 minutter efter hjalp hun mig tilbage på min plads, da det ville være umuligt selv at finde tilbage med alle de mennesker. Jeg kiggede ivrigt efter Clara. Mit hjerte stoppede, da jeg fik øje hende. Jeg satte i løb og sprang grædende ind i hendes åbne arme.

 

Se mere om samme emne
5 Kommenter
Gid det var sket for mig ;-) <3
det trore jeg altså ikke helt på !!
Fedt man i er heldige
Bor du på samme hotel soom Justin Bieber!!!

O dage! :o
vild med det du er bare god ti at skrive nå men jeg har lige fundet ud af at justin og mig skal bo på samme hotel på amager
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk