Annonce
Annonce

Information til forældre og børn

Velkommen til www.olivianet.dk! På olivianet.dk er det meningen, at du skal have det sjovt.

Du kan vælge, om du vil lave noget selv eller blot se på det, som andre har sendt ind. Når mange taler sammen og deler ting, kan der opstå konflikter. For at undgå dem er det vigtigt med regler.

Vi har lavet et fuldt sæt regler, som gælder både for dig og os, når du er på www.olivianet.dk. Dem kan du læse i medlemsregler, gerne sammen med en voksen. Hvis der er noget i disse reglerne, der er uklart, kan du spørge en voksen, eller du kan sende os en e-mail eller ringe til os. Se nederst på siden, hvis du vil kontakte os direkte. Nedenfor har vi skitseret de vigtigste af reglerne:

– Du skal love at opføre dig ordentligt, ikke genere andre og sige det til os eller en voksen, hvis du opdager overtrædelser. På olivianet.dk skal alle naturligvis også følge den gældende lovgivning, både den danske og de internationale love, der gælder i Danmark. Hvis du ikke forstår, hvad det betyder, skal du tale med en voksen om det.

– Du må ikke kopiere noget af indholdet på www.olivianet.dk

– Det indhold, du laver til og på olivianet.dk, skal du have lavet helt selv uden at kopiere andres arbejde eller materiale

– Hvis du indsender billeder eller video, skal du have tilladelse fra alle dem, der er på billederne, til, at de bliver indsendt og fremvist. Børn under 15 år skal have tilladelse af deres forældre eller værge til, at billederne kan indsendes og fremvises. Det gælder for alle dem, der optræder på billederne.

– Du skal følge reglerne på debatforummet. Hvis disse brydes, kan dit medlemskab afsluttes uden varsel.

– Beskeder, du sender til debatforummet, er offentlige beskeder. Det er derfor ikke tilladt at optræde under eget navn, og det er ikke tilladt at give personlige oplysninger som navn, alder, telefonnummer, e-mailadresse eller postadresse. Beskeder med indhold, som overtræder reglerne, vil blive fjernet uden varsel. Redaktionen er til stede på forummet, men ikke konstant. Det er derfor vigtigt, at alle sørger for at opføre sig ordentligt og ikke generer andre.

– Vi lover besvare dine spørgsmål, hvis der er noget, du ikke forstår.

Personbeskyttelse
Personbeskyttelse er vigtig. Vi lover at passe på alle de oplysninger om dig, du lægger hos os, på bedst mulig vis, og ikke bruge dem til at sælge dig noget. Du skal sørge for aldrig at røbe, hvad du hedder, hvor du bor, dit telefonnummer, din e-mailadresse eller lignende oplysninger, til personer du møder her – eller andre steder på internettet.

Indledningstekster
Ved tilmelding – Du skal have læst, forstået og accepteret alle regler for brug af olivianet.dk, inden du kan tilmelde dig. Hvis du er under 15 år, vil vi gerne have, at du spørger en voksen. Ved at tilmelde dig giver du os tilladelse til at indsamle tekniske oplysninger, som er nødvendige for at gennemføre og opretholde medlemskabet.

Upload af billeder /video – Når du indsender billeder eller video, skal du have tilladelse fra alle dem, der er på billederne, til, at de bliver indsendt og fremvist. Børn under 15 år skal have tilladelse af deres forældre eller værge til, at billederne kan indsendes og fremvises. Det gælder for alle dem, der optræder på billederne.

Generelt ved alle former for publicering (f.eks. beskeder på forummet) – Har du husket at tjekke vores trivselsregler ud?

Se mere om samme emne
11 Kommenter
Koster det penge og have en profil
Hej ved ik om der har været problemer med afstemningen på i Herning

min datters procenter har kørt op og ned hvor den jo burde været steget

Hele dagen i dag har vi ik ku stemme

vh Hanne

ps: Hvornår ved man om ebs pige er mellem de 5 i vælger i hver by
Hej er ny plz hjelp mig hvordan ligger man en pinlig historie ind💋❤
Hvordan laver man en penneven ?
Hvor kan man skrive sin egen pinlige historie???
Hvordan sætter man en pinlig historie ind?
Hvornår trækker i en vinder til biletterne "LOL2
Vil i ikke hjælpe mig? Jeg er ny, og aner ikke hvor hovedsiden er! PLEASE! Jeg deltager i konkurencen om LOL billeter og skal bruge Hovedsiden til at vinde! PLEASE HJÆLP!
Hvordan sender man en vitighed ind? vil så gerne
[quote="Violinpigen"]Kan Man Ikke SLETTE Sin Profil?!Jo du skal bare gå ind på profilindtillinger og der kan du slette den vil du da det??
Kan Man Ikke SLETTE Sin Profil?!
Rigtig godt, men er der ikke, en e-mail, hvor jeg kan sende fx. en pinlig historie ind??
Annonce
568
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk