Annonce
Annonce
Interview med Emma Pi!

Interview med Emma Pi!

MGP-stjernen Emma Pi er nu klar med sit første album. Læs om det her!

Vi hos Olivia har været så heldige at tale lidt med sangstjernen Emma Pi omkring hendes første album.

Hvordan går det, Emma Pi?
- ”Det går godt! Jeg går i skole, men jeg synes ikke, jeg har travlt.”

Selvom det efterhånden er et par år siden, så tænkte jeg på, om du stadig kan mærke det i din hverdag?
- ”Altså efter MGP så blev jeg selvfølgelig lidt ked af, at det var slut. Jeg fik lidt en ”hvad skal jeg nu?” følelse i maven. Men siden har jeg jo stadig lavet nogle MGP ting. Det var især efter MGP 2015, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle, men så kom jeg hurtigt tilbage til hverdagen.”

Hvad glæder du dig mest til ved det nye, som også er dit første, album?
- ”Det er jo ikke mit helt eget, på den måde at det jo er en masse cover sange, jeg har lavet min egen version af. Men jeg har det sådan, at jeg virkelig glæder mig til at komme ud at spille igen. Det er virkelig noget, jeg har savnet. Og så glæder jeg mig egentlig bare mest til at have det sjovt, spille noget musik og mest af alt være glad.”

Så er din yndlingsting ved at være musiker, at komme ud og glæde en masse mennesker ved at lave det, du bedst kan lide?
- ”Ja! Det er det faktisk. Det kan jeg rigtig godt lide. Folk er generelt super søde, og jeg er rigtig godt lide, at små piger med briller kommer hen til mig og siger, at nu har de endelig lyst til at have briller. Du ved, nu synes de, det er sejt. Det er bare fedt at få at vide, at man har givet nogen modet til at være sig selv.”

Hvad var inspirationen til valget af sange, udover at du gerne ville ”lege med musikken?”
- ”Inspirationen var, at jeg rigtig godt kan lide de her sange. Det er noget, jeg har lavet sammen med min far. Gennem en lang årrække har vi snakket om, at vi gerne ville lave de her sange, men vi har bare først haft tid nu. Sangene bliver jo glemt, så det er også vigtigt at huske dem, så det hele ikke bliver så mainstream.”

Hvordan er det at arbejde så tæt sammen med sin far?
- ”Haha, jeg kan jo godt lide min far, og han er selv musiker, så vi fungerer ret godt sammen. Det har været super sjovt og super nemt! Det har været en virkelig dejlig oplevelse at lave.”

Hvilken af de nye sange er din yndlings?
- ”Åh jeg tror faktisk ikke, at jeg har en yndlings. Jeg kan godt lide dem alle sammen, men fx ”Snakker med mig selv” er virkelig sjov at optræde med sammen med mit band. Den er sjov, går hurtigt, og jeg kan godt lide idéen om, at man snakker med sig selv – det gør jeg nemlig selv rigtig meget.”

Hvad med ”Jeg sætter min hat, som jeg vil”?
- ”Den synes jeg repræsenterer meget, hvem jeg er. Det der med, at man ikke skal være bange for at være sig selv. Man skal gøre det, som man selv vil – også selvom det nogle gange får en lidt ud på usikker grund.”

Du har også selv tegnet cover til det nye album! Hvordan kom du på den idé?
- ”Det var faktisk fordi, vi stod og manglede et cover, og der var en dag til pladen skulle sendes ud. Vi havde prøvet en masse forskellige ting, men der var ikke noget, der fungerede. Så skrev pladeselskabet, at jeg skulle prøve at tegne et selvportræt, og så gjorde jeg det!”

Emma Pi’s album ”Slentrer Gennem Regnen” kan købes på iTunes og høres på Spotify nu.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk