Annonce
Annonce
J.K Rowling udgiver endelig ny bog

J.K Rowling udgiver endelig ny bog

Endelig! Vi har ventet på dette øjeblik i hundrede år!

Vi har ventet på dette i hundrede år. (Trommehvirvel) .... J.K Rowling udgiver endelig en ottende bog i serien om Harry Potter! Da alle ellers troede, at det var slut med vores alles yndlings troldmand, Harry Potter, overraskede Queen Rowling os med, at et teaterstykke ville forekomme i London i sommeren 2016. 

Teaterstykket er en forsættelse på Harry Potter serien, og handler om Harry´s søn, Albus. Efterfølgende offentliggjorde J.K Rowling, at øve-manuskiftet til teaterstykket ville blive udgivet som en bog. 

Den ottende bog i serien hedder "Harry Potter and The Cursed Child" og udkommer på engelsk den 31 juli, dagen efter Harry Potters fødselsdag. Men hvis du ikke vil eller kan læse den på engelsk, må du desværre vente til den 17 Oktober, hvor "Harry Potter og det forbannede barn" udkommer på dansk. Dog vil en nyere udgave af bogen udgives senere, da bogen kun er et øve-manuskrift. 

Jeg glæder mig personligt vildt meget til at "Harry Potter og det forbannede barn" udkommer. Jeg skal da helt klart købe den, så snart den kommer i butikkerne! Problemet er bare, kan jeg virkelig vente til den 14. Oktober?

Jeg kan knap nok beskrive min begejstring! Kan du? Kommenter nedenunder hvad du tænker og håber på dukker op i den ottende Harry Potter bog!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk