Annonce
Annonce
Jeg boede på samme hotel som Justin!

Jeg boede på samme hotel som Justin!
Hej piger! Jeg har valgt og lave et indlæg mht. at jeg boede på samme hotel som Justin, da han besøgte Danmark fra fredag til lørdag, da mange af jer nok blev lidt forvirede, og ikke rigtigt troede på mig, men det er skam sandt nok. 

Jeg bor på Fyn, så jeg havde fået overtalt mine forældre til, at vi skulle tage til København dagen før koncerten, men da vi ikke havde noget sted at overnatte, besluttede min mor sig for at booke to værelser på et kun 2 stjernet hotel, da vi alligevel ikke skulle bo der i mere end et døgn, men efter et par måneder synes hun, at vi ligeså godt kunne gøre det med stil nu, hvor vi allerede havde brugt mange penge på turen, så hun bookede i stedet 2 værelser på det 4 stjernet designer hotel, Bella Sky, som er meget kendt for dets moderne indretning, uden at skænke tanken at Justin måske skulle bo der. 

Vi var på vej til København fredag eftermiddag, da jeg pludselig fik en besked fra Emma her fra bloggen. Hun spurgte om jeg ikke skulle bo på hotel Bella Sky, og det måtte jeg jo så bekræfte hende i, at det skulle jeg. Hun ringede til mig, og forklarede at hun stod ude foran hotellet med omkring 50 andre fans, og de havde lige set Kenny og Scooter. Jeg flippede fuldstændig ud, men jeg besluttede mig for ikke at tro på det, da det hele virkede så urealistisk. 

Da vi endelig nåede frem til hotellet, kunne vi først og fremmest ikke se nogen tegn på, at Justin boede der, så jeg troede faktisk, at Emma havde løjet for mig, men da vi kom om til indgangen slog det mig. Der gik bogstavelig talt vagter rundt overalt, og der var sat hegn op, så ingen kunne nærme sig hotellet, hvis de ikke boede der, men skulle han ikke bo på skt. Petri? Jeg blev overvældet af tanken, at Justin faktisk boede der, så jeg begyndte at græde. For at være helt ærlig følte jeg mig ret meget VIP, da jeg bare kunne gå forbi alle fansene, da jeg skulle bo der. Vi tjekkede ind, da den kvindelige receptionist forklarede os, at der var ekstra meget sikkerhed på idag af en hemmelig grund. Det var ret indlysende. Han boede her.

Vi fandt vores værelse, som lå på 8 sal, og bogstavelig talt sprang rundt på gulvet og i sengen af glæde. Senere besluttede vi os for at tage ud og få noget at spise. Da vi kom tilbage valgte mig og min bedste veninde at gå i forvejen, da mine forældre var godt langsomme. Da vi gik ind af svingdøren, kom der med det samme en sikkerhedsvagt over, og spurgte om han kunne hjælpe os. Vi sagde selvfølgelig nej, da vi boede her. Det overraskede mig, at han bad os om at gå ud igen, men mine forældre kom heldigvis lige bagefter, og måtte derfor forklare ham, at vi faktisk boede her. Han bad bare mine forældre om, at holde ekstra godt øje med os i aften, og det ved man jo godt hvorfor?

Senere ringede en af mine venner til mig og fortalte mig, at de i nyhederne havde sagt, at Justin var blevet flyttet i al hemmelighed til hotel Bella Sky. 

Vi mødte ikke Justin eller nogen fra hans crew, da vi besluttede os for, at acceptere Justins privatliv, men der var så mange tegn på, at Justin boede der.

1. Receptionisten sagde, at der var ekstra sikkerhed på i dag af en hemmelig grund.

2. Der gik sikkerhedsvagter rundt over alt, og der var sat hegn op, så fansene ikke kunne nærme sig hotellet.

3. Der holdte en sort mercedes ude foran hotellet, som vi senere så holde bagved Parken sammen med hans tourbusser. 

4. Da vi spiste morgenmad, om lørdagen, kom en tjener ud med et stort rullebord fyldt med frygt, vand, røræg osv, og kørte det ud af restauranten. 

5. Senere samme dag postede Alfredo et billede på Instagram, fra da han var i fitness, og det var ret tydligt at se, at det var det samme fitness center, som mig og min bedste veninde havde været nede for at se få timer før. (pga.det røde gulv) 

6. Der var reserveret et bord oppe i den såkaldte Sky Bar, som kunne rumme en masse mennesker. 

7. Ekstra bladet skrev i en artikel, at Justin efter koncerten var kørt hen til hotel Bella Sky. 

Se mere om samme emne
19 Kommenter
Hvor er det bare vildt:)
:O! fkhfryjjook!! OMB! HVOR VILDT!:O
Hvor er det sejt! :D
det samme som mig jeg bode også på bella sky hotelet det var vild fedt da jeg fandt ud af at han var på det samme hotel som mig
Omb hvor er du heldig ;-)
OMG! Hvor er du heldig!!!<3
Da jeg var til Koncert tog han min hånd og vi fik øjenkontakt Begyndte at græde da han gik fra migMen Fed Oplevelse
Oh Du er TOTAL! heldiiig <3<3<3 I Miss You Justin <3
boede også på dette hotel fordi min far fortalte at han så justin i fitnees centeret
Hvor er du heldig!!<3 du var godt nok heldig:)
Hvor vildt!? Ærgeligt du ikke mødte Justin!?<3

Miss you so much,Justin<3
8. Jeg så ham gå ud af hotellet!!:)) LYVER IKKE!
NICE!!!!!....

bare det var mig!!
Annonce
15
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk