Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Jeg var til Justin Bieber koncert i Las Vegas!
Jeg var til Justin Bieber koncert i Las Vegas!

Jeg var til Justin Bieber koncert i Las Vegas!
I mit sidste indlæg om at jeg har Justin's rigtige autograf, spurgte jeg om i kunne tænke jer at vide hvordan jeg kom ind til en udsolgt koncert med Justin. Så læs med, hvis du vil høre hvordan.

Mig og min familie tog en måned afsted til USA, i sommerferien 2010. D. 24 Juli er min familie og jeg i Las Vegas, et par dage før vi tog afsted på vores lange tur, fandt jeg ud af at Justin var i Las Vegas, på samme tidspunkt som jeg!! Jeg blev simpelthen SÅ glad. Bare det at være i samme land, samme stat, samme by, som ham er kæmpe stort for mig!

I noget der hedder "Planet Hollywood" skulle han så optræde D. 24 Juli- men der var selvfølgelig udsolgt til den koncert. :'(

Mig og min mor ringede rundt til 93846595 (Planet Hollywood, folk der stod for koncerten, osv.) mennesker for at høre om der var en eller anden måde vi kunne få fat i billetter på. Så tænkte vi at hvis jeg ikke kom til koncerten så ville jeg da i det mindste gerne møde ham?! :O Så vi spurgte så om der blev holdt noget Meet and greet. Svaret var nej, nej og nej. Så kan du godt tro jeg græd mig selv i søvn i et par dage!

Nå men, jeg er ikke en person der giver op så let. Så vi tog hen to timer før koncerten startede, og der var bare proppet med mennesker, i en kæmpe lang kø. Alle i ført "I LOVE JUSTIN BIEBER" osv. trøjer. Og, jeg havde jo ikke regnet med at komme ind til koncerten, da jeg tog afsted hjemmefra, så jeg havde ikke nogen Justin trøje med. Så jeg tog bare min yndlings hvide kjole på.

Jeg blev mere og mere deprimeret da jeg fik forbi alle de skrigende piger (og drenge) der råbte alt muligt som havde med Justin at gøre. "WHEN I SAY JUSTIN YOU ALL SAY BIEBER. JUSTIN… BIEBER." Mig og min mor fandt så en kø, som også var ret lang- hvor der stod "Justin Bieber ticket release line". Hvilket betyder "Justin Bieber billeter frigivelse". Til de fleste store koncerter bliver der holdt nogle billetter til side, som enten Justin, eller nogle andre fra hans crew (hold) har lagt til side. Det kan være at Justin havde tænkt sig at nogle af hans venner skulle komme, eller sådan. Det er altid godt at have nogle billetter til overs, når man er en stor stjerne.

Men, hvis Justin så ikke har brug for de billetter alligevel, så sælger de dem i det sidste øjeblik, fandt jeg ud af. Og det var så i den kø jeg stod i- og den var rigtig lang.

Der går ca. 1,5 time, og jeg står nu nr. 4 i køen, så den har rykket sig meget. Jeg havde ellers givet lidt op..

Dem foran os gik, da de ikke gad vente mere.
Nu var der kun to foran mig og min mor. Pludselig åbnede en billet bod sig, og en dame kom hen til de første i køen. "Kunne I tænke jer at købe billetter til koncerten?" spurgte hun dem. De svarede så, at ja det ville de meget gerne, men deres datter var på toilettet. "Nå, men det er nu eller aldrig, så hvis i ikke kan købe dem nu, så er det bare synd" svarede hun.
Så gik hun videre til nr. 2 i køen, og de havde det samme problem!
Så spurgte de mig og min mor, og vi stod heldigvis klar, og ville gerne købe to billetter! Jeg blev simpelthen SÅ glad, og begyndte at græde.

Jeg regnede med at vi ville stå bagerst, da vi jo først lige havde købt billetterne, men jeg tænkte at det var da bedre at komme ind, også stå på sidste række, end slet ikke at se ham!

Da vi havde købt billetterne, kom der så en mand, som havde en stor trøje på, hvor der bagpå trøjen stod "SECURITY" hvilket betyder sikkerhed. Han tog mig og min mor, med ind DIREKTE til koncerten, så vi slap endda for at stå i kø i 384956984 timer. Dem der stod i kø, gik vi lige forbi, og han sprang også dem over, der stod forrest. Da vi kom ind, stod der en dame, der hjalp med billetter. Jeg var klar til at sætte mig ned, på de bagerste sæder. Men, damen første os lidt længere ned. Så kom vi ned ca. midt i, og jeg tænkte bare "YES!!" fordi vi kom ok tæt på nu. Der stod endnu en dame, længere nede. Hun første os helt ned, til de forrester rækker- og jeg var sikker på at hun havde kigget forkert på vores billetter. Men, nej, den var god nok! MIG OG MIN MOR STOD PÅ RÆKKE 7!
Og både Jessica Jarell (overboard) og Sean Kingston (Eenie Meenie) var der og sang med!

INTET ZOOM!INTET ZOOM!

Det var den bedste aften i mit liv. Virkelig. Har aldrig oplevet noget lignende. Jeg kunne bare kigge ham direkte ind i øjnene.

Haha, han var oppe at klatre. Igen, INTET ZOOM!Haha, han var oppe at klatre. Igen, INTET ZOOM!

Da han sang sin sidste sang, kastede han sin kasket ud, men pigen foran mig greb den :( Var ellers tæt på! Nå, men jeg ville da selvfølgelig røre ved den! Så jeg spurgte hende, om jeg ikke måtte røre den, og hun sagde "Ja da". Hun var vildt sød. Jeg satte mine hænder på den, og jeg kunne bare mærke at den var fugtig. Så ja, jeg har rørt ved Justin's sved, haha- det ska lige siges at jeg ikke har vasket hænder siden! Ej, haha- det har jeg, bare rolig.

Hans kasket!Hans kasket!

Nå, men, denne her aften har virkelig fået mig til at indse, at hvis du bare ikke giver op, så skal det nok lykkedes. Dreams do come true! Drømmer bliver til virkelighed.

Intet zoom på nogen af billederne!

14 Kommenter
ER DU DA SINDSYYYG!!!!!!! HOLD DA K*FT! HVOR VILLE JEG GERNE VÆRE DIG LIGE PÅ DET TIDSPUNKT!!! JEG MÅ IKKE ENGANG KOMME MED TIL HANS KONCERT I KBH! (-NEVER say NEVER) OG DU RØRTE HANS SVED! HVOR VILDT!!!! OG ENDA SÅ TÆT PÅ!!! JEG ELSKER JUSTIN SÅ SINDSYGT, EKSTREMT, VILDT SUPER MEGET! JEG VIL SÅ GERNE MED TIL HANS KONCERT I KBH, MEN SÅ MÅ JEG JO BARE HÅBE!!!!!!!!!!!!!
wooow hvor er du heldig!!
Seeeejt! <3 HAvde fødselsdag den dag! <3

Du er vild heldig! Never say never ;-)

Gad helt vild gerne møde ham! <3<3<3
Omg, vildt ! Elsker ham så meget <3
Fedt du skal på high school!
[quote="Zuzmi"]Skal du på high school! Ja det skal jeeg :)
Skal du på high school!
[quote="Mille_mus`10"]Wauw du er mega heldig!! Kan du ikke lave sådan en room-tour, og vise alt dit Bieber-merchandise og plakater? PLEASE!!! Jo, det er jeg glad for du siger! Det vil jeg rigtig, rigtig gerne. Kan være jeg får lavet et i denne weekend. Jeg har lidt "pres" på da jeg skal rejse til USA, på fredag, hvor jeg skal være der i et år (og gå på high school) så jeg har lidt travlt. Men jeg skal se om jeg kan nå det!! :)
Vildt fedt!! Du er så heldig!! :D
du er heldig jeg skal se ham i danmark
20 april 2013 glæder mig bare så meget :)
WHAT the.....
Ej hvordan kan men være så heldig
Til jER belieber Never Say Never.
WoooW du er totalt heldig!..Gid jeg var dig søde!(:
Man skal jo bare sige : NEVER SAY NEVER! Aldrig Sig Aldrig!(::333

Er enig med Mille_mus'10 !(: Super fed idee! Er enig!(:
Wauw du er mega heldig!! Kan du ikke lave sådan en room-tour, og vise alt dit Bieber-merchandise og plakater? PLEASE!!!
Wow du er heldig, Never say never!
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk