Annonce
Annonce
Jelena er genforenet!

Jelena er genforenet!
Selena og Justin afsluttede deres forhold for et års tid siden, men nu ser det altså ud til, at de er genforenet. Lidt indirekte sange har ihvertfald fået frøken Gomez til at ombestemme sig. Justin delte tidligt i morges et billede på det sociale netværk Instagram af ham selv og den bedårende Selena, der har viklet sine arme omkring ham med teskten: "Love the way you look at me." Det er da ret romantisk, men det er ikke sådan noget "venner" gør. Dette billede har skabt oprør overalt på Twitter, og det er ikke alle, der er helt enige i Justins beslutning. 

Jeg har valgt at bruge et af mine egne tweets fra Twitter i dette indlæg, da jeg mener, at dette beskriver situationen meget godt. 

"Selena bragte ærligt Justin glæde og lykke, og det er, hvad der betyder mest. Han elsker hende, så lad ham vise verden det."

Tidligere på ugen dukkede der, på internationale nyhedssider, nye billeder op af Justin og Selena for første gang sammen efter flere måneders adskillelse. De blev set på et par segways i byen Calabasas, hvor Justin bor. 

Se mere om samme emne
5 Kommenter
De er så PERFECT sammen<3
De er da bare mega søde!!<3
Belieber&Miley_Forever
De er bare venner :) Selena har sagt at de kun er venner og at hun vil hænge ud med ham ;)
Enig! Men de er søde sammen;)
Jeg håber at de kommer sammen! De er bare SÅ cute!<33
De er bare venner :) Selena har sagt at de kun er venner og at hun vil hænge ud med ham ;)
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk