Annonce
Annonce
Juleopdate!

Juleopdate!

Insta-crazy, endnu engang!

Undskyld der har været manglende indlæg her på det sidste. Her i USA har jeg rimelig travlt, og har været sammen med en masse familie, jeg ikke har set i tre år, så nyder tiden med dem.

Justin har fejret julen med at poste tons vis af billeder på Instagram aha!
Tænkte, at jeg ville dele nogle af dem med jer.

http://www.viddy.com/video/9c8555fe-b99e-4bd0-9934-e122e1e85732

- Her er en video Justin tweetede plus teksten "Fredo and I are working on a little surprise for you. #HoldTight x #OLLG" - Gad vide hvad det mon er ;-)

 

 Justin har åbenbart også fået ny hundehvalp, og en belieber får lov til at navngive den! Spændende! Jeg har personligt ikke set billeder af hunden, men mon ikke den er nuser?

Han har også været i fuld gang med at retweete en masse beliebers' tweets der vedrører Believe, som udkom her i USA d. 25 december! Jeg har stadig ikke fået set den! :-(
Har i?

http://instagram.com/p/idPPKEgvgx/

OHHHH; talent right there!

 Justin sammen med Jeremy og Jaxon, aw!

 Overvej lige at blive overrasket af Justin i biografen..

 Nye sko? ;-)

 Justiiin!

Håber i nyder julen!

1 Kommenter
Jeg så filmen i går, den er så GOD, og man ser ham græde pga. Det med Avalanna :( Man får også noget at vide om danserne, hvilket jeg synes er fedt, da jeg ikke har været interesseret i dem før :) Jeg sad i en meget lille biografsal i palads bio! og der var kun 2 drenge. Hehe... Jeg så den i 2D men den er suuuper god! <33 Justin
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk