Annonce
Annonce
Justin Bieber må ikke besøge Kina

Justin Bieber må ikke besøge Kina

Sangeren er blevet nægtet adgang til det asiatiske land.

Justin Bieber er én af verdens største popstjerner, men i Kina bryder man sig ikke om hans opførsel. Derfor har landet nægtet sangeren adgang, skriver den britiske avis The Guardian.

Den canadiske sanger besøger Japan, Singapore, Indonesien, Filippinerne og Hong Kong i forbindelse med sin Purpose-turné, men de kinesiske fans får altså ikke mulighed for at opleve popidolet. ”Justin Bieber er talentfuld, men han er også en kontroversiel, udenlandsk sanger,” skriver Beijings (hovedstaden i Kina, red.) myndigheder i en officiel udtalelse og fortsætter: ”Hans dårlige opførsel under sine besøg i Kina skabte utilfredshed blandt offentligheden.”

Justin Bieber besøgte Kina i 2013, hvor han blev båret rundt på Den Kinesiske Mur af sine bodyguards. I sin tid offentliggjorde en fan flere fotos af dette på Twitter. Sangstjernen nåede dog op på muren, hvor han blev fotograferet stående på sine egne ben. Den underlige opførsel vakte dog opsigt og er altså skyld i, at Bieber ikke længere er velkommen i Kina.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk