Annonce
Annonce
Justin overfaldt til koncert!

Justin overfaldt til koncert!
Måske ikke lige frem overfaldt, men det var i hvert fald tæt på. Da Justin til koncerten i går, i Dubai, performede med Believe, løb en fan op på scenen. På videoen ligner det lidt, at personen faktisk fik fat i Justin, men at han på magisk vis fik revet sig fri, og flygtet til en af siderne, men som vi kender Justin bedst, kan intet stoppe ham, så selvfølgelig optrådte han videre og afsluttede koncerten. Dog med en 3 minutters pause. Det der skette var selvfølgelig, at fanen løb op på scenen og nåede faktisk helt hen til Justin klaver, da Dustin, Justins bodyguard, få sekunder senere stormer hen og tager fat i fanen, i dét klaveret vælter om kuld. 

Det tyder måske lidt på dårlig security? Det kunne i hvert fald have gået meget mere galt, end det gjorde. Lad os alle bare være glade for, at Justin er okay. 

(http://www.youtube.com/watch?v=ENCTRYisr44)

Når jeg engang får tid, vil jeg ligesom nogen af de andre bloggere har lavet, lave et indlæg om min 'Bieber Experience' 

Se mere om samme emne
10 Kommenter
Say what! Hvem kunne dog gøre sådan noget. Den person er ikke og bliver heller ALDRIG en Belieber. #Imagine hvis Justin brækkede noget, eller fik hjernerystelse.. #GoBeliebers !<3
Mille_mus`10

<div class="ui-comment-body">
<div class="output"> Omb hvad sker der for folk?! Er virkelig træt af at folk altid prøver at overfalde ham... Men jeg tror ikke det var en Belieber det der, det ligner en voksen mand, og de fleste Beliebers har altså stor respekt for Justin!
<div class="output">
<div class="output">Samme her jeg er så træt af at folk skal være sådan :(
mvfdjrdgobgildlijildrligb! jeg er SÅ MEGA EKSTREMT TOTALT OVERDREVET VREEEED!!!>:(

det kan man I HVERT FALD ikke kalde for en fan! at ødelægge Justin's show!>:( hun bliver ALDRIG tilgivet af os Belibers igen!>:(
Omb hvad sker der for folk?! Er virkelig træt af at folk altid prøver at overfalde ham... Men jeg tror ikke det var en Belieber det der, det ligner en voksen mand, og de fleste Beliebers har altså stor respekt for Justin!

xx

Emily
Han blev ikke overfaldet...... Der hvar en mand der vil kramme ham!
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk