Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Justin svarer på spørgsmålet vi alle har ventet på!
Justin svarer på spørgsmålet vi alle har ventet på!

Justin svarer på spørgsmålet vi alle har ventet på!

Hvorfor afbrød han egentlig koncerten på Chateau Neuf?

Vi har altså en smule Bieberfever her på Olivia i øjeblikket..

Det gik ikke helt som forventet, da Justin Bieber skulle holde en eksklusiv mini-koncert for nogle udvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo i slutningen af oktober sidste år.
Efter én sang stormede Justin af scenen og kom aldrig tilbage...
Efter dette sad millioner af skuffede fans verden over tilbage med ét spørgsmål: Hvorfor?
Nu svarer Justin endelig på spørgsmålet, vi alle har ventet på!

I et radiointerview med The Bert Show åbner han sig totalt og forklarer, hvorfor han afbrød koncerten.

– Jeg var bare udmattet og gnaven, men jeg forstår nu, at jeg overreagerede. Hele situationen blev bare rodet, svarer Justin til The Bert Show.

Han pointerer at grunden, til at han afbrød koncerten var fordi, han var slidt og udmattet efter en lang promoturné, og at han forstår, at folk blev skuffede.

– «Justin Bieber opførte sig som en lille møgunge», sagde folk - og jeg indrømmer det selv. Jeg er kun et menneske, og ligesom alle andre sker det, at jeg har dårlige dage, og dette var en af dem, forklarer han i radiointerviewet.

(NTB Scanpix)

En slidt Bieber
Aftenshow-værterne Thomas Numme og Harald Rønneberg bekræfter også, at det var en ganske slidt Bieber, de mødte før Aftenshow-interviewet.

- Det så ud som om, han var virkelig slidt efter den lange promoturné, siger Thomas i et interview med VG (Norsk nyhedsmedie).

- Vi prøvde at få et godt interview, men han var mere interesseret i at synge og fjolle. Vi valgte ikke at være strenge overfor ham, men hellere få det beste ud af det, og det blev egentlig meget hyggeligt, fortæller Harald til VG.


Justin kommer tilbage
Alle, der var tilstede under mini-koncerten i oktober, får gratis billetter til en af Justins to koncerter, som han skal holde på Telenor Arena i Oslo 23. september senere i år, og vi er sikre på, at Justin kommer til at gøre det godt igen!
Indtil da må man bare glæde sig og tælle ned!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk