Annonce
Annonce
Justin udtaler sig om Jelenas

Justin udtaler sig om Jelenas "Break Up"

- Er jeg den eneste, som slet ikke kan holde ud at se alle de triste billeder af Justin?

Hej beliebers! Jeg er ked af, at jeg ikke har været så aktiv her på Bieberbloggen her de seneste dage, men nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at lave et indlæg til jer. Det bliver godt nok lidt langt, men det håber jeg er okay!:-)

Lige nu er opmærksomheden rettet mod Jelena i medierne. Det er et stort emne rundt i hele verden. Selv her på bloggen har vi haft et par indlæg om det, men har de virkelig slået op?

Her igår blev Justin interviewet på noget, som hedder Open House Party Radio Interview, og intervieweren spurgte ind til rygterne. Jeg vil lige oversætte hvad der bliver sagt om deres forhold nedenunder her, hvis nogen af jer ikke forstod det!(I kan se videoen længere nede)

Intervieweren spurgte Justin: "Jeg hader at være en idiot, men jeg bliver nødt til at spørger dig om noget. Du er i alle aviserne og på nettet idag med rygterne om dig og Selenas forhold. Har du noget du vil sige?"

Hvorefter han svarede med: "Okaay, jeg ved ikke hvad jeg skal sige, jeg ved ikke rigtigt hvad der overhovedet sker med mit liv lige nu så... Det giver ikke mening for jeg har ikke kommenteret på noget"

Justin lød meget forvirret da han skulle svare, men noget tyder da på, at de ikke er sammen mere?

(0:31)


En anden ting, der gør, at det også tyder på, at de har slået op er, at en del fra Selenas crew har "svinet" Justin til over Twitter, med tekster som "Alle kvinder burde behandles med respekt, husk the dreng!" og alverdens andre ting, men hvis der er noget Justin gør, så er det godt nok at behandle kvinder med respekt! men også det her kunne tyde på det? Et billede fra den røde løber, da Justin gæstede Victorias Secret Fashion Show. (Jeg oversætter lige igen!)

Interviewer: "Der en en ny kollektion på vej og det er snart jul. Du har en kæreste, som du skal købe gave til. Du skulle måske shoppe lidt til hende?"

Jusin: "Uhm nej, ingen shopping for mig. Nej uhm. Nej ingen shopping"

- Jeg håber virkelig, at Justin er okay efter alt den her opmærksomhed?:/

Se mere om samme emne
10 Kommenter
Det er altså synd. Men alle medier behøves ikke blande sig helt vildt, det gør selv den vildeste Belieber ikke. Han vil sikkert gerne være i fred. #DanishBelieber<3
Justin er den der mest behanlder kviner med respekt over hele verden!
neeej jelena må ikke være forbi
Jeg kan godt forstå at justin er forviret!
Læs min nye blog DE ER STADIG SAMMEN
Ejjjj det er så ærgeligt jeg elsker virkelig Jelena og nu er det forbi ØVVVVVVVVVV!!!!!
uhmmm... Ingen komentar***............
Billede er så trist, jeg bliver selv helt kede af det!!!;'-(
Det er så trist at de har slåetr op!!:-(
De har slået op;( **** hvor jeg har lyst til at begå selvmord når jeg ser min justin sådan der jeg kan ikke lide Selena Mere (Jelena) findes ikke mere:( MAAAAAN HVORFOR LIGE JELENA!
:(:(:(... kan ikke holde ud at se de billeder:( det er så synd:(...og ja, justin er da den i verden der behandler piger med mest respekt!...de var ellers et godt par!...
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk