Ingredienser:
Dej:
50 g hvedemel
Én tsk. bagepulver
Én knivspids salt
Én spsk. olie
Én lille banan
Fyld:
To dadler
1/2 tsk. kanel
Glasur:
Én spsk. flormelis
Lidt vand
Anvisning:
Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Mos derefter bananen og bland det i skålen sammen med olien. Bliv ved med at blande ingredienserne, indtil dejen er sammenhængende. Rul dejen sammen til en kugle og læg den til side. Nu skal fyldet laves.
Tag stenene ud af dadlerne og skær derefter dadlerne i små stykker og mos dem til sidst med en gaffel. Tilsæt kanelen og ælt det ind i de moste dadler.
Spred lidt mel ud på bordet og rul dejen ud til en lang rektangel. Skær kanterne til, så rektanglet bliver lige. Smør fyldet ud på dejen og fold den på midten. Rul dernæst hele dejen, så det kommer til at ligne en normal kanelsnegl. Læg kanelsneglen ned i en stor kop og sæt den ind i mikroovnen, hvor den skal have omrking halvandet til to minutter. Når kagen ser færdigbagt ud, skal du tage den ud. Bland eventuelt noget glasur og hæld oven på.
God fornøjelse!