Annonce
Annonce
Katy Perry Katy Perry

Katy Perry springer kirken over

Katy Perry og hendes meget kristne forældre er blevet

Katy Perry og hendes meget kristne forældre er blevet "enige om at være uenige" omkring hendes image.

Stjernens forældre Keith and Mary Hudson er evangeliske kristne præster, men selvom sangeren - som er kendt for sit provokerende image og meget dirkete tekster- er tæt på dem, er de ikke helt vilde med hendes karriere valg.
"Der er en dynamik mellem børn og deres forældre, der gør at de nogen gange kan være enige om at være uenige, og det gør vi helt klart" forklarer Katy den engelske Tv-vært David Letterman.
Hun fortalte også hvordan popmusik er en vigtig faktor i at 'undvige' fra hendes kristne opdragelse, da hun opdagede moderne kunstnere. Hun tilføjer: Da jeg var ni, sang jeg 'Oh Happy Day' og 'His Eye Is On The Sparrow'. Så opdagede jeg bands som Queen og the Beach Boys, og selvfølgelig the Beatles, og dér fandt jeg ud af, at verden måske ikke var så flad.

Se mere om samme emne
8 Kommenter
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Miley Cyrus mor er et nervøst vrag når hendes datter kører. Hannah Montana-stjernen fik for nylig sit kørekort, men indrømmer at hendes mor, Leticia Finley, er bange for at sætte sig ind i bilen, når hendes datter er bag rattet.

  • Sangerinden Rihanna var så glad for hendes nye voksfigur på Madame Tussauds, at hun med det samme 'tweetede' et billede af den.

  • Åh nej! Endnu et break up...

Annonce
Annonce
Luk