Annonce
Annonce
Kender du det? Pinlige forældre!

Kender du det? Pinlige forældre!

Forældre er skønne, og vi elsker dem meget højt, men de kan altså også bare være mega pinlige! Hvis du indimellem krummer tæer over enten mor eller far, så kan du helt sikkert nikke genkendende til eksemplerne på denne liste.

Ble og barndomshistorier

Du har lyst til at grave dig ned, når dit crush spiser med for første gang, og dine forældre begynder at fortælle historier om, hvor lang tid du brugte ble og andre pinlige barndomshistorier. Og så skal de også liiige vise gamle billeder af dig som lille, hvor du bare er så sød (not!), fordi du har kartoffelmos i hele hovedet. Skal de absolut skræmme ham væk?

Spioner

Du ved udmærket godt, at dine forældre hele tiden forsøger at udspionere dig, så de kan følge med i, hvad du laver. Og så skal de selvfølgelig også altid belære dig om, hvad der er rigtigt og forkert.

Feriebilleder

Dine forældre er vilde med at tage billeder, og når I er på ferie sammen, skal de altid have billeder af dig alle steder. Både foran poolen, foran museet, foran blomsterkrukken og foran hele den fyldte restaurant. Faktisk bare alle steder…

Med på beatet

Når dine veninder er i nærheden, forsøger dine forældre altid at være med på beatet, og de kan pludselig finde på at sige noget i stil med: ”YO, har I haft en nice skoledag, tøser?”, mens de kaster mærkelige håndtegn. Imens prøver du at finde en måde, hvorpå du hurtigst muligt kan rejse til planeten Mars.

Familiefester

Det kan godt være, at din mor og far gik til standarddans i deres unge dage, men derfor behø-ver de da ikke at underholde til alle familiefester?! Du kan heldigvis altid gemme dig under bordet, til de er blevet trætte af at danse.

Dit personlige heppekor

Når du er til svømmestævne, spiller fodboldkamp eller noget helt tredje, bliver dine forældre altid lidt for begejstrede og forvandler sig til dit helt eget heppekor: ”Kom så, Nullergøj! Vis dem, hvad farmand har lært dig.” Bagefter praler de selvfølgelig af din præstation til alle, der har ører.

Ringer til alt og alle

Hvis du ikke har taget din mobil ÉN enkelt gang, ringer dine forældre straks til alle dine ven-inder for at høre, hvornår du kommer hjem fra skole. Kan de ikke bare tjekke dit skema på ForældreIntra i stedet for at ringe til alle i verden?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk