Annonce
Annonce
Kender du Tich?

Kender du Tich?

Louis fra 1D er vild med hende, og nu kommer hun til Danmark!

Rachel Furner, bedre kendt som Tich, er en spirende sangerinde fra England. Sidste år udgav den 20-årige sanger sin første EP Candlelight og i maj udkom debutsinglen ’Dumb’, der ramte en 23. plads på UK Single Chart. Nu arbejder den unge sangerinde på sit debutalbum, der endnu ikke har en officiel releasedato.

Tich er inspireret af 90’er pop og beskriver sin musik som ’meget melodisk og britisk’. Hun er blevet sammenlignet med kunstnere som Demi Lovato, Cher Lloyd og Taylor Swift og efter One Direction-medlem Louis Tomlinson viste sin support til sangerinden via sin Twitter-profil, er fans til den nye britiske sangerinde strømmet til.

Tich har hurtigt skabt sig en imponerende stor online fanskare med over 3.5 millioner views på YouTube, 77.000 Twitter-followers og på Facebook runder Tich snart 20.000 fans. Der er ingen tvivl om, at Tich har fart på: I løbet af sin spæde karriere har hun turneret med bl.a. Paolo Nutini, Pixie Lott, Justin Bieber og senest Olly Murs.

Nu står Tich klar med sin egen turné, hvor hun i september sætter kursen mod Danmark for første gang. Publikum kan glæde sig til at opleve Englands spirende popsangerinde, når Tich 18. september indtager Huset. Billetterne kan købes på www.billetlugen.dk

Tjek hendes seneste video her!

Se mere om samme emne
13 Kommenter
hun er god <3
Jeg kender henden ikke men hun er vildt smuk
jeg kender hende godt og jeg skal også til koncert med hende
Kender hende ikke. ;-)
sjove fraseringer!!
hun synger ret godt:)
Hun er vildt god!<3
hun synger godt men one direcion sange passe ikke til hende og måske skulle hun lære teksten lidt bedre men hun er god
Det er også sejt at hun bare kigger direkte ind i kameraet, mens hun spiller så flot på klaver :-D
ja man kan da ikke sige hun ikke synger godt! :D
Hun synger godt :D
Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk