Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Køb billetter til Shawn Mendes i København før alle andre!
Køb billetter til Shawn Mendes i København før alle andre!

Køb billetter til Shawn Mendes i København før alle andre!

Skal du også med til koncerten?

I samarbejde med Beatbox Entertainment har Olivias læsere og brugere allerede fra torsdag den 15. september klokken 10.00 mulighed for at købe billetter til Shawn Mendes-koncerten i København 21. maj 2017. Du skal bare klikke på nedenstående link, og når du kommer frem til næste side, skal du skrive 'shawn17' som password.

Køb billetter ved at trykke her!

På siden finder du også info om billetpriser og andet, der er værd at vide forud for koncerten.

Shawn Mendes skød frem på popstjernehimlen med hitsinglen ”Stitches” for under to år siden. Den unge, canadiske sanger er en produktiv herre, og udkommer allerede med sit andet album i september. Det kaster en verdensturné af sig, der fører Shawn Mendes forbi Forum i København søndag den 21. maj næste år.

Shawn Peter Raul Mendes begyndte at gøre sig bemærket, da han i 2013 begyndte at synge covernumre og lægge dem på Vine. Mere end små klip af seks sekunders varighed skulle der ikke til, før Mendes’ vokalistiske overskud og indlevelse førte til flere millioner følgere og fans på video-appen. Og det kunne betale sig at synge covernumre – Shawn Mendes blev nemlig hurtigt opdaget af et par managere fra pladeselskabet Island Records, der straks skrev under på en kontrakt med det unge talent.

Og så gik det ellers stærkt. Mendes, hvis indflydelse udspringer fra sværvægtere som Ed Sheeran og John Mayer, udgav debutalbummet ”Handwritten” i 2015, og opfølgningsalbummet ”Illuminate” udkommer den 23. september i år. Førstesinglen ”Treat You Better” kører allerede i stærk rotation på landets radiokanaler og ligger i toppen af hitlisterne, og har fastholdt Mendes i det momentum, singlen ”Stitches” gav ham i 2014. Og nå ja, så har han varmet op for Taylor Swift på hendes ”1989”-verdensturné, er på Forbes’ liste over ”30 under 30” og har netop skrevet kontrakt med modelbureauet Wilhemina Models.

Heldigvis er der stadig tid til at besøge fans verden over med et par koncerter. Det bliver anden gang Mendes gæster Danmark, da han spillede for en komplet udsolgt Falconer Salen i april i år. Her skrev GAFFAs anmelder blandt andet, at ”Han er et naturtalent, en rigtig dygtig singer-songwriter, som med både ægthed og troværdighed i stemmen formidler nogle sange, der tydeliggør, at han ligger i naturlig forlængelse af den flotte tradition, der i hele Nordamerika er for singer-songwriting”. Der er altså lagt op til et brag af en fest i Forum den 21. maj - og Forum vil helt sikkert være proppet til bristepunktet.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk