Annonce
Annonce
Kure til hele kroppen Kure til hele kroppen

Kure til hele kroppen

Hvem har sagt, at du er nødt til at købe en masse nye produkter for at forkæle din krop? Prøv i stedet Olivias skønhedskure:

Øjenmaske af agurk - En simpel og nem kur til øjnene!
2 agurkeskiver

Sådan gør du:

Dette er en klassisk kur, og måske verdens simpleste... Skær to agurkeskiver af en almindelig agurk. Læg dem direkte på øjenlågene og lad det virke i 15 minutter. Bagefter vil dine øjne helt sikkert se mindre trætte ud.

Skønhedskur med mælk og honning
2 spsk hvedemel
2 spsk honning
2 spsk mælk

Sådan gør du:

Rør ingredienserne sammen til en masse. Fordel den i et jævnt lag over hele ansigtet, men undgå partiet omkring øjnene. Læg dig til rette på en sofa eller en seng og lad masken virke i 20 minutter. Skyl efter med lunkent vand. Wupti...en kur med mælk og honning!

 (Stock.xchng) (Stock.xchng)

Balsam / Hårkur
1-2 modne bananer
1-2 modne avocadoer
1 tsk yoghurt naturel
1 spsk olivenolie

Sådan gør du:

Til denne kur skal du mose en banan og en avocado, bland det med yoghurt og olivenolie til en jævn masse. OBS! Denne balsam skal i håret, inden du putter shampoo i, ellers bliver håret nemt fedtet bagefter. Skyl kuren ud og vask så håret som normalt. Du kan også bruge balsamen som en hårkur – så skal du lade det virke i 20 minutter og derefter skylle håret og vaske det med shampoo.

Sukkerscrub kuren
1-2 dl sukker
2 tsk olivenolie
2 tsk mælk

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne sammen til en jævn creme. Skyl kroppen i et brusebad, eller dyp dig i badekarret. Smør dig med scrub’en, hvor du føler det nødvendigt. Masser forsigtigt med runde bevægelser. Skyl efter.

Honningbad kuren
1 dl honning
1 tsk olivenolie

Sådan gør du:

Hæld begge ingredienser i badevandet, mens det stadig er varmt. Hop i og slap af, så længe du orker det. Blandingen tilfører huden fugt og gør den dejligt blød.

Fodkur
2 dl salt
1 dl olivenolie

Sådan gør du:

Bland ingredienserne sammen og masser dine rene fødder med den. Tag et par rene bomuldsstrømper på og lad det virke en times tid.
Eller hvorfor ikke natten over? Vask derefter fødderne som normalt.

Obs! Husk på, at det ikke er sikkert, at strømperne bliver helt rene og pæne igen, så brug et par gamle, som du godt kan undvære.

Se mere om samme emne
5 Kommenter
husk vask dit ansigt en gang om dagen!!!
Skal bare ***** øjenmasken og skønhedskurren! Skal ***** det idag!!! :D :D :D
Ps. De dér ben kan give en en anelse lavt selvværd. Fotoshop hele vejen igennem... :P
Min veninde fortalte, at hun havde læst i et blad, at man kunnne komme moste bananer i håret.
Det var virkelig en dårlig idé. Klumperne sad i flere dage efter, selvom vi havde været i bad mindst ti gange i mellemtiden for at få det ud...
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk