Annonce
Annonce
Kylie Jenner afslører datterens navn

Kylie Jenner afslører datterens navn

Superstjernen har delt det sødeste billede af den lille pige!

I søndags annoncerede Kylie Jenner på sin Instagram-profil, at hun den 1. februar fødte en lille pige. Rygterne har længe svirret om, hvorvidt den 20-årige ”Keeping Up with the Kardashians”-stjerne var gravid eller ej, men nu er hun altså blevet mor for første gang. Faderen til barnet er Kylies kæreste, rapperen Travis Scott. Siden Kylie delte den glade nyhed, har der været mange spekulationer om, hvad babyen mon skulle hedde. Nu er det dog slut med at gætte, for Kylie har netop afsløret navnet.

På Instagram har hun delt et vildt sødt billede af sin lille datter, som efter alt at dømme holder Kylies hånd. Datteren er klædt i lyserødt, og Kylie har selvfølgelig smukt lakerede negle, der også er lyserøde. Under billedet har hun skrevet ”Stormi Webster” efterfulgt af en engel-emoji. Efternavnet Webster er kærestens "rigtige" efternavn. Han hedder nemlig Jacques Webster Jr., men er bedre kendt under kunstnernavnet Travis Scott.

Vi glæder os til at se meget mere til lille Stormi, som ser sååå cute ud! Du kan se det fine billede herunder:Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk