Annonce
Annonce
Skal man kysse? Hvornår er man forelsket? Skal man kysse? Hvornår er man forelsket?

Kysse eller ikke kysse?

Du er utrolig forelsket og alt er bare fantastisk....eller? Kærlighedens veje kan være svære at navigere igennem. Hvornår skal man kysse for eksempel?

Du har fundet den sødeste dreng i verden og er blevet forelsket. Det er ikke altid lige let at hitte ud af det. Her er nogle råd.

Kom sammen - eller beundre på afstand?
Det, at kunne lide nogen, er bare en fantastisk følelse. Det er svært at undvære ham, føler man. Følelsen af glæde og savn er en meget naturlig og ærlig ting, når man kan lide nogen. Måske kunne man foreslå at finde på noget sammen en dag?

Rigtig mange holder sine følelser gemt, uden at de får sagt, at de holder af den anden person. Afstandsforelskelsen er en fin måde at øve sig på til "ægte" kærlighed, som ofte kommer, når man bliver voksen.

Kysse eller ikke kysse
Man har kæreste på, skal man så kysse? Det er faktisk ikke nødvendigt, hvis du ikke synes, at du har lyst til det. Husk, at der også findes piger i 20-års alderen, som ikke har prøvet at kysse. Pointen er, at du har masser af tid! Et kys skal føles naturligt! Et tvunget kys er ikke en rar fornemmelse!

Hvis du har bestemt dig for at hoppe ud i det, men er bekymret for kysse-teknikken, kan du tale med en veninde, som har prøvet at kysse, og spørge til hendes erfaringer.

Selv om nogle piger synes det er fedt at kysse, betyder det ikke, at alle behøver synes det samme. Gør bare det som føles rigtigt for dig. Det er dig, som bestemmer, når tiden er inde til at kysse!

Det interesser ikke
Hvornår piger generelt begynder at interessere sig for drenge kan variere meget. Sådan er kærlighed! Man bestemmer ikke selv hvor eller hvornår man bliver forelsket. Man føler det bare lige pludslig. Enten kan man lide drenge ellers gør man ikke, det er helt almindeligt. Der er ingen stress under alle omstændigheder. Interesererer emnet dig ikke, kan du i stedet sprede lidt ekstra kærlighed til familien

Held og Lykke!

Se mere om samme emne
13 Kommenter
jeg ved ikke om jeg er forelsket i mine forældres venners søn som er et og et halvt år ældre end mig...det er ved at være et par måneder siden at jeg så ham sidst men jeg husker tydeligt den aften...han var så sød mod mig. og da vi skulle ud og spille fodboldt havde jeg glemt mine hansker hjemme og så sagde han at jeg måtte låne hans uhh de var dejlig varme...jeg kunne se efter lidt tid at han frøs sine fingre og spurgte om han ville have dem tilbage men han sagde at jeg skulle beholde dem på!

jeg har tænkt meget på ham siden den dag og har spurgt mine forældre om vi ikke snart skulle over til dem igen...bare for at se om han er sådan også næste gang vi ses...
06-06-2013 21:44 (Kommentar redigeret: 06-06-2013 21:45) · Svar
tak crazy_lady.
han kan ikke lide hende mere men jeg tror der er en af mine veninder der har sagt det til ham jeg kan lide, at jeg kan lide ham
Undskyld alle de ******* Jeg ved ikke hvor de kommer fra 3
Simi0023.
Lige for tiden har jeg det lidt lige som dig.
Jeg er vild men ham fyren her men han ved det ikke og jeg tør ikke sige det til ham fordi jeg tror han er vild med en af mine veninder.
Det eneste vi kan gøre er nok bare at ***** at gøre os lidt mere opmærksom når fyren er til stede, og hvis i nu begge har facebook kunne du jo ***** at svare på den ven Quiz der er også kan det være han lige pludselig indser at han begynder at holde lidt af dig 3
Knus og kram din Crazy_Lady3
jeg forstår ikke helt dit spørgsmål?
jeg vil vide vis en dreng siger imens han spiller pc at han ikke vil accepterer en anmodning på facebookog vis man så spører om man vil være kærste og han siger ja hvad gør man så og han er computer nørd som mig
er der noglen der ved vad man skal gøre vis den fyr men godt kan lide ikke kan lide en selv, fordi han kan lide en anden som ikke vil ha ham?
Hvad stod der? xB
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk