Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Læserne anmelder: Dette nummers mascara og eyeliner
Læserne anmelder: Dette nummers mascara og eyeliner

Læserne anmelder: Dette nummers mascara og eyeliner

Når du køber bladet får du disse to lækre ting med!

I denne måned får du ikke én, men hele to lækre ting, når du køber Oliviabladet. Du får nemlig både en mascara og en eyeliner, så du kan lave et flot makeup-look på øjnene!

4 heldige piger vandt Oliviabladet på vores instagramprofil (Det er @olivia_bladet - Hold øje med den, der vil komme flere konkurrencer!) og fik det tilsendt, inden det kom i butikkerne, og vi har fået dem til at prøve produkterne og komme med en lille anmeldelse!

Læs dem her!

@simonerugholm
"Jeg synes, at bladet er spændende, og jeg elsker dette nummer! Jeg er Marcus og Martinus fan, så at der står noget om dem er fedt. Månedens gave er mega god, og det klæder mig. Jeg vil i hvert fald anbefale bladet til alle!"

@monicafirouzi
"Mascaraen er rigtig god, fordi den er nem at holde på vipperne. Den fylder dem virkelig godt ud, og der kommer ikke klumper. Eyelineren er rigtig nem at bruge. Den er nem at styre, og så er den bare mega flot!"

@melin3106
"Eyelineren er rigtig god, fordi den er ret nem at bruge, og der kommer nemt meget farve på øjenlåget. Jeg er helt forelsket i den. Mascaraen er nem at tage på, og den gør mine vipper meget fine. Der er ingen klumper heller, så det er et plus."

@marcusandmartinusfan_dk_
"Jeg synes, at mascaraen er virkelig god, fordi den gør mine vipper lange. Jeg har nemlig ikke selv mega lange øjenvipper, så det er dejligt, at en mascara kan gøre det. Jeg er meget positivt overrasket over den!"

Så hvis du ikke har fået fingre i bladet endnu, skal du skynde dig at gøre det!

PS: Her er et Youtube tutorial til de perfekte lange vipper, som du kan følge, når du får din nye mascara!

(https://www.youtube.com/watch?v=u06Yb4gwNFY)

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk