Annonce
Annonce
Må Nicki Minaj komme til din Hollywood-fest? Må Nicki Minaj komme til din Hollywood-fest?

Lav en Hollywood-fest!

Har du snart fødselsdag, eller bare lyst til at samle vennerne til en fest? Her får du nogle seje tips!

Her får du nogle tips til, hvordan du kan lave en superfed Hollywood-fest hjemme hos dig selv.

Planlægning
En fest bliver bedst, hvis du har brugt lidt kræfter på planlægningen. Lav lister over alt, du skal have styr på inden. Lige fra, hvilken slags musik, du vil have, hvad du skal købe ind, hvordan indbydelserne skal se ud, hvad du skal have på, hvad I skal lave, til hvordan du skal pynte op.

Hollywood
Holder du en Hollywood-fest, er der nødt til at være kendis-gæster. Det er din fest, så du bestemmer selv, hvilke kendisser du vil invitere. Tænk over dine venner, så du ikke beder dem om at komme udklædt som en kendis, de ikke kan lide. Det kan også godt svare sig, at du selv vælger deres udklædning, så du ikke ender op med en fest med 4 gange Selena Gomez, 5 gange Justin Bieber og 3 Bella Thorne. Eftersom det er dig, der holder festen, kan du jo selv komme udklædt som din yndlingskendis.

Indbydelsen
Her gælder det om at lave en stilet og glamourøs indbydelse. Hvad med sort karton med sølvskrift på? En masse glimmer og klistermærkestjerner kan heller ikke slå fejl, når man inviterer til Hollywood-fest. Husk at have disse informationer med:

- Dato
- Klokkeslæt
- Navn på den kendis, gæsten skal være udklædt som
- Lidt om, hvad der skal foregå
- Hvor længe festen ca. varer

Pynt
Hvordan kan du lave en stue om til et glamourøst Hollywood-lokale? En rød løber hjælper dig godt på vej. Har du måske et rødt tæppe, du kan bruge? Ellers kan du købe lidt rødt karton eller lignende.

Du kan også pynte en væg med stjerner, som du har klippet ud, og som alle gæsterne kan posere foran, når de ankommer. Du har selvfølgelig sørget for egen fotograf (mor, far eller storesøster?).

Et sted i huset kan du også lave din egen "Hollywood walk of fame", altså en gang eller lignende, hvor du har tapet stjerner fast med navnene på dine celebre gæster.

Aktiviteter

- Autografskrivning - alle gæsterne får hver sin pen og øver sig på at skrive den bedste autograf.

- Dans - lad som om, I skal indspille en musikvideo sammen. Det sker jo ofte, at stjernerne slår sig sammen om et fælles projekt. Husk at få "fotografen" til at tage billeder eller filme undervejs.

- Statuetteuddeling - du kan lave nogle flotte medaljer eller "statuetter" og dele dem ud til "bedste kvindelige skuespiller", "bedste musikvideo" osv. Alle bør få en pris, og de skal selvfølgelig holde en takketale.

- Håndaftryk - gør som stjernerne og lav håndaftryk. De plejer at bruge cement eller lignende, men I kan jo bare bruge papir og maling.

- Intriger? I kan iscenesætte en lille kendis-fight, sådan bare for sjov skyld. Men pas lige på, at I ikke bliver sure på hinanden i virkeligheden!

Se mere om samme emne
11 Kommenter
Mega fede tips har tænkt på at lave en tøse-aften - perfekt tema!
TAK!!!!!
yes!! manglede et tema til min fødselsdag, men nu er den dag så reddet!!! sidste år til min fødselsdag var højdepunktet da min dejlige papfar havde lejet en limooooooo!!!!!!!!!! jeg havde en veninde der sad med hovedet ude af vinduet hele vejen hjem fra skolen (og jeg bor langt væk fra skolen) det kan være at jeg kan få ham til at låne den igen:D
super fedt er allrede i gang med at forbrede det skal holde det for pigerne i min klasse
God idé til næste år! ;D Fordi i år holdte jeg JB tema fest :-)
jeg vil helt klart holde en hollywod fest!! :)
NICE!!! mega nice man jeg er en hollywood girls så jeg tror helt klart at jeg vil bruge nogle af tipsene
Niiiice!!!! Vil bare sååå meget bruge nogle tips fra det! :D
det er simpelthen bare for nice!! skal snart holde fødselsdags fest, og tror at jeg vil bruge nogle af tipsene!!! tak!:) ;) :P
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk